Triler "Phone Booth" najgledaniji u SAD-u proteklog vikenda

TRILER "Phone Booth", u kojemu glavnu ulogu igra novi hollywoodski ljubimac, irski glumac Colin Farell, dospio je proteklog vikenda, prema podacima koje je u ponedjeljak objavila specijalizirana tvrtka Exhibitor Relations, na prvo mjesto gledanosti u SAD-u.

Promocija filma o mladiću kojeg je u telefonskoj govornici zatočio elitni snajperist i prijeti mu da će ga ubiti, odložena je jesenas, kad su dvojica snajperista sijala strah u okolici Washingtona.

Film je za vikend zaradio 15 milijuna dolara.

Komedija "What a girl wants", priča o newyorškoj djevojci koja iznenada ulazi u život svojeg oca, aristokrata u Engleskoj (Colin Firth), zauzela je drugo mjesto s 12 milijuna zarađenih dolara.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A Man Apart" s Vin Dieselom u ulozi policajca koji želi osvetiti svoju ženu koju su ubili preprodavači droge, dolazi na treće mjesto (11,1 milijun), ispred komedije "Head of State", koja je prošlog tjedna bila na prvom mjestu.

Ta parodija Bijele kuće u kojoj gradski vijećnik crne puti neočekivano postaje demokratski kandidat za američkog predsjednika, koje je scenarist, redatelj i glavni lik američki crni komičar Chris Rock, donio je zaradu od 8,8 milijuna dolara.

Komedija "Bringing Down the House" sa Steveom Martinom i Queen Latifah zauzeo je peto mjesto (8,5 milijuna), ispred znanstvenofantastičnog filma "Jezgra" (6,3 milijuna) i ratnog trilera "Basic", najnovijeg filma s Johnom Travoltom (5,4 milijuna).

Napokon, mjuzikl "Chicago", koji je ove godine osvojio šest Oscara, među kojima i za najbolji film, zadržao je osmo mjesto (5,3 milijuna).
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara