Troši 13.000 kuna mjesečno na taksi: "Hodanje je za seljake"

Troši 13.000 kuna mjesečno na taksi: "Hodanje je za seljake"
Foto: Instagram

BOGATA nasljednica iz Velike Britanije otkrila je kako mjesečno na usluge taksija troši 1500 funti (13.000 kuna).

U jučerašnjoj epizodi britanskog showa "Rich Kids Go Skint" Nadia Nuseibeh (24), koja živi u luksuznoj londonskoj četvrti Knightsbridge, posjetila je samohranu majku Natalie Russell (40), koja u kući s dvije spavaće sobe živi s dvojicom sinova.

Nadia je znala trošiti i po 1000 funti u jednoj noći te troši 1500 funti mjesečno na taksije "jer je hodanje za seljake", a doživjela je šok kad je posjetila Natalie. "Mislim da ću se osjećati krivom samo zato što sam rođena u povlaštenijoj obitelji s više prilika", objasnila je.

"Mogu potrošiti 1500 funti na taksije, hodanje je za seljake. Mogu potrošiti 500 funti u pubu ili u baru."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadia Nuseibeh 🧿 (@justsuperwoman) on

Usprkos njihovim razlikama, Nadia - koja od roditelja novac dobiva "kad god to zatraži" - dobro se složila sa samohranom majkom showa u kojem bogati pokušavaju živjeti poput siromašnih.

Majka dvoje djece iz Bournemoutha, koja je pobijedila u svojoj borbi s ovisnošću o drogama, troši oko 50 funti (oko 430 kuna) tjedno na hranu i namirnice za sebe i sinove. "Završila sam kao beskućnica s 15 godina", otkrila je Nadiji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadia Nuseibeh 🧿 (@justsuperwoman) on

"Zatim sam završila u zatvoru. Predozirala sam se s 18 godina i tad sam počela okretati život. Bila sam trudna s prvim sinom i bila sam jako preplašena", rekla je.

Priča Natalie koja radi 16 sati tjedno i dobiva socijalnu pomoć potresla je Nadiju, koja je doduše zatim priznala kako se boji piti vodu iz slavine. "Posljednjih dana bila sam emotivnija nego u dugo vremena", rekla je. "U mojem svijetu moraš se pretvarati da je sve savršeno cijelo vrijeme i smijati se..."

Na kraju epizode bilo je jasno da su Nadia i Natalie postale dobre prijateljice, prenosi The Sun, koji piše i kako su gledatelji imali različite reakcije. Iako su mnogi bili puni hvale za Natalie, Nadia je dobila brojne kritike zbog svoje rastrošnosti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara