Trudna Andrea Harapin napušta show, a Nikola se rasplakao zbog neuspjeha

Trudna Andrea Harapin napušta show, a Nikola se rasplakao zbog neuspjeha

ANDREA HARAPIN, trudna studentica glazbene akademije, morat će u narednih deset dana napustiti Operaciju Trijumf. Razlog toga navodno nije samo njena trudnoća koja je pod povećanim rizikom u showu već i njeni problemi s astmom. "Andrei je zbog trudnoće zabranjeno da ima teške fizičke aktivnosti, a sama činjenica da od ranije boluje od astme još više otežava njenu situaciju u kući", tvrdi srpski tabloid Press. Kako bi se ispoštovao ugovor koji su studenti potpisivali prije ulaska na akademiju, Andrea će vjerojatno morati biti nominirana ili će dobrovoljno napustiti show.

Čini se kako je student Operacije Trijumf, Adnan Babajić-Babaja, okrenuo ploču te povukao svoju izjavu u kojoj kaže kako je zaljubljen u studenticu Anu Bebić. "Moram priznati da sam se pokajao što sam rekao Ani da mi se sviđa, ali su ljudi od toga napravili kao da sam zaljubljen u nju. Ipak, drugo je kada ti se netko sviđa, a drugo kada si zaljubljen u nekoga. Ja moram priznati da nisam zaljubljen u Anu i da nema potrebe da bude šta među nama. Ipak smo mi jedna obitelj u Akademiji i došli smo tu da bi nešto naučili, a ne bez veze gubiti vrijeme na neke gluposti. Ona mi je samo dobra prijateljica i ništa više", napisao je Adnan u svojem prvom blogu službene internetske stranice Operacije Trijumf. Simpatični Bosanac očito je zaboravio na svoju ispovijest kada je jednom prilikom otvorio dušu Danijeli i otvoreno rekao "zaljubljen sam u Anu." 

Nije Adnan jedini student koji otvoreno pokazuje svoje osjećaje, čini se kako ih ima još. Najosjećajniji među njima je Nikola Sarić, po mnogima jedan od najpoželjnijih studenata Operacije Trijumf. Tokom razgovora sa direktorom Sašom Dragićem, Nikola je kroz suze otkrio da smatra kako nije dovoljno dobar pjevač i da želi napustiti show. Nakon loše interpretacije pjesme "Ti si princeza" i ovotjednih nominacija, nakon kojih je bio spašen od strane studenata, Nikola je vidno razočaran svojim glazbenim sposobnostima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je u probudilo sumnju u mene, zbog toga nisam siguran želim li se baviti glazbom, a ne želim da dođe do toga. Želim napustiti akademiju", kroz suze je govorio 19-godišnjak. Međutim, nakon razgovora sa direktorom ipak je odlučio ostati na akademiji i popraviti svoje glasovne mogućnosti na sljedećoj gala večeri koju ćemo gledati u ponedjeljak. Iako suze nisu neka novost na Akademiji, Nikola je prvi muški student koji je doveo u pitanje svoju muškost i zaplakao pred kamerama.

A.M.
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara