Trudna Minnie Driver o ocu svojeg djeteta: Ne znam što ću s tim tipom

TRUDNA glumica Minnie Driver, koja bi trebala roditi svaki tren, dala je svoj posljednji intervju prije poroda u kojem je priznala kako najviše od svega cijeni svoju neovisnost, te kako nije sigurna hoće li ostati s ocem svojega djeteta. Tko je dotični gospodin tabloidi nisu uspjeli saznati, jer Minnie svoju intimu od paparazza vrlo vješto krije. Ipak, neki dan fotografi su je uspjeli uhvatiti u šopingu u Malibuu, gdje je dobro raspoložena Minnie u lokalnom pet shopu kupovala zalihe za svojeg obožavanog psa Bubbu, dostatne za lagodan pseći život dok mu se ponosna vlasnica ne bude imala vremena ponovo posvetiti.

"Najbitnije mi je da sam neovisna i da nikom ne moram polagati račune!"

"Nisam udana i ne znam hoću li ostati s tim tipom", Minnie je rekla novinaru New York Posta, dodajući: "Super je biti neovisan, brak danas više nije nužna stvar u odgoju djeteta i podizanju obitelji. Nekoć davno, žena koja bi postupila poput mene danas bila bi izopćena iz društva. Mislim da znam kako su se one tada osjećale. Uz mene će biti majka i tetka, jednako kao i moji najbolji prijatelji i nije me strah", nadodala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Otac mog djeteta nije Craig Zolezzi!"

Minnie je također zanijekala kako je otac njezinog djeteta kalifornijski glazbenik Craig Zolezzi, kako su tabloidi proteklih mjeseci nagađali, te priznala kako je u "smrtnom strahu" od nadolazećeg poroda. Ipak, otkrila tko je bio uz nju proteklih devet mjeseci danonoćno, te tko joj je pružio veliku utjehu i ohrabrenje tijekom ovog, za ženu iznimno osjetljivog razdoblja. "Moj odani pas Bubba bio je stalno uz mene. Kada bi vidio da me muče jutarnje mučnine privio bi se uz mene i nije me napuštao ni na sekundu".

V.V.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara