Trump upozorio Harryja i Meghan da moraju sami platiti osiguranje, oglasili se i oni

Trump upozorio Harryja i Meghan da moraju sami platiti osiguranje, oglasili se i oni
Foto: Instagram

BRITANSKI princ Harry i njegova supruga Meghan ne planiraju tražiti od američke vlade pomoć u pokrivanju troškova svog osiguranja, priopćila je u nedjelju njihova glasnogovornica.

Harry i Meghan svojom su objavom reagirali na tvit američkog predsjednika Donalda Trumpa, koji je ranije u nedjelju na Twitteru napisao da SAD neće plaćati njihovu zaštitu ako se presele u tu zemlju.

Harry (35) i Meghan (38) u siječnju su objavili odluku o povlačenju s kraljevskih dužnosti te su se, prema medijskim izvješćima, nedavno preselili iz Vancouvera u Los Angeles.

"Sada su napustili Kanadu i preselili se u Sjedinjene Države, ali SAD neće plaćati za njihovo osiguranje. Neka sami plate!" napisao je Trump u tvitu.

"Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa ne planiraju tražiti od američke vlade zaštitu. Već je napravljen aranžman za privatno financiranu zaštitu", priopćila je glasnogovornica britanskog para.

Harry i Meghan posljednjih su mjeseci sa svojim sinom Archiejem živjeli na otoku Vancouveru u Kanadi.

Meghan Markle je odrasla u području Los Angelesa, gdje njezina majka Doria još uvijek živi. Kanada je prošli mjesec priopćila da Meghan i Harry neće više imati osiguranu zaštitu u toj zemlji nakon što prestanu biti članovi britanske kraljevske obitelji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara