Trumpova izabranica napravila veliku reklamu Sloveniji

Trumpova izabranica napravila veliku reklamu Sloveniji
VJENČANJE američkog milijardera Donalda Trumpa s nekadašnjom manekenkom Melanijom Knauss, rodom iz Sevnice blizu Krškoga u Sloveniji, napravilo je i veliku reklamu za njenu staru domovinu, pišu u povodu vjenčanja u Palm Beachu slovenski mediji.

Mediji navode da su slovenska diplomatska predstavništva u SAD-u bila u zadnje vrijeme pod pravom opsadom novinara koji su o mladenki željeli doznati nešto više, ali nisu doznali ništa korisno, pa ni to da li je još slovenska državljanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Iako joj se u domovini ranije zamjeralo što se u SAD-u predstavljala kao Austrijanka i promijenila prezime iz Knavs u Knauss, te "zaboravila svoje korijene", sada se ističe da je domovini napravila takvu reklamu kakva se ne bi mogla dobiti nikakvim novcima.

Amerikanci naime društvenoj kronici i poznatim ličnostima posvećuju mnogo više pozornosti nego politici, a sada u svakom prilogu o Melaniji Trump piše da je iz Slovenije.

Sada više nema zabuna oko njenoga podrijetla, a prije nekoliko godina ona i Trump odazvali su se i na prijam u povodu slovenskog državnog praznika u New Yorku, piše ljubljansko "Delo".
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara