Tuga mladog nogometaša: Šaulićev unuk u Belgiji doznao tužnu vijest

Tuga mladog nogometaša: Šaulićev unuk u Belgiji doznao tužnu vijest
Screenshot: YouTube

GLAZBENU legendu Šabana Šaulića svijet će pamtiti ponajviše pamtiti po njegovim pjesmama koje žive generacijama, no osim ljubavi prema glazbi, preminuli glazbenik imao je još jednu - onu prema nogometu.

"Šaban se razumije u nogomet, igrao je ranije dok nije počeo pjevačku karijeru i često komentiramo utakmice", otkrio je nedavno za Mondo Zoran Bata Mirković, trener nogometnog kluba Partizan i zet pjevača koji je poginuo u prometnoj nesreći sa subote na nedjelju u Njemačkoj.

Osim što je volio nogomet, Šaban je volio i klađenje, što se njegovu zetu nije naročito sviđalo.

"Strastveni je kladioničar, što ja nikako ne podržavam. Nikada se u životu nisam kladio i ne razumijem ljude koji imaju taj porok. Mislim da se punac i mnogi drugi neće naljutiti, ali za mene je kladionica jedna vrsta poroka. Doduše, on u tim svojim prognozama, listićima i papirićima zaista pogađa i osvaja novac", ispričao je tada Mirković, suprug Šaulićeve kćeri Sanele s kojom ima kćer Unu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Saban Saulic (@sabanofficial)

Prije nego li se udala za trenera Partizana, Sanela je ljubila nekadašnjeg igrača Crvene zvezde, Ivana Adžića s kojim ima sina Luku. Luka je bio Šabanov veliki ponos, a pola godine prije nego li je zauvijek otišao, Šaban je na Instagramu javno pohvalio svog unuka i posvetio mu dirljive riječi povodom rođendana. 

"Ponosu moj, želim ti da mi budeš zdrav i da nastaviš svoj put k uspjehu na svim poljima kao što si to i dosad radio - s dostojanstvom, nemjerljivim talentom i ogromnim radom!" napisao je tada Šaulić i unuku ostavio uspomenu koju nikada neće zaboraviti.

Nakon što je doznao da mu je djed poginuo, Luka je iz Belgije gdje se našao zbog poslovnih obveza krenuo prema Beogradu.

Luka je bivši nogometaš Crvene zvezde, koji je potpisivanjem četvorogodišnjeg ugovora otputovao u Belgiju kako bi izgradio svoju karijeru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara