Tužan kraj priče: Srpskoj baki milijunašici uzeli sve što je naslijedila

Tužan kraj priče: Srpskoj baki milijunašici uzeli sve što je naslijedila

Foto: 123rf

VIJEST o 86-godišnjoj baki s istoka Srbije koja je naslijedila oko 940 tisuća dolara i nekoliko milijuna dolara vrijedne nekretnine u Australiji zainteresirala je cijelu regiju. Dan nakon što su se o baki milijunašici raspisali svi portali, otkriven je tužan epilog priče.

"Točno je da sam dobila nasljedstvo od pokojnog muža koji je preminuo u Australiji, ali nemam ni dinara. Novce su podijelili čovjek koji me čuva i prijateljica Mara, koja mi je rješavala sve oko nasljedstva kad sam doznala da mi je umro muž Momčilo", ispričala je 86-godišnja Marija Zlatić za Kurir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baka živi u straćari na brdu u šumi između Boljevca i Zaječara, a tvrdi da joj ne treba ništa, osim malo vode i kruha za nju i njene mačiće i psiće.

Marija se sa suprugom Momčilom '60-ih godina odselila u Australiju, a potom se vratila u Srbiju kad je doznala da joj se majka razboljela. Momčilo je ostao u Australiji, ponovno se oženio, a u međuvremenu i obogatio. Kako se u Srbiji nisu službeno razveli, upravo je ona naslijedila njegovo bogatstvo. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara