Tuži slavnog glumca za 60 milijuna dolara: "Potajno je snimao naš spolni odnos"

Tuži slavnog glumca za 60 milijuna dolara: "Potajno je snimao naš spolni odnos"
Foto: Instagram

MANEKENKA i glumica tuži Kevina Harta za 60 milijuna dolara (oko 400 milijuna kuna) jer tvrdi da je bila tajno snimana 2017. godine kad je slavni glumac i komičar uhvaćen u preljubu, nakon čega se ispričao trudnoj supruzi.

Montia Sabbag (28) tvrdi da se s Hartom seksala tri puta tijekom partijanja s njim u Las Vegasu u kolovozu 2017. godine. Kaže kako nije imala pojma da su oko Hartova apartmana skrivene kamere.

Montia je optužila Harta za zavjeru s prijateljem Jonathanom "JT" Jacksonom - da snime njihov seks kako bi stvorili publicitet. Montia vjeruje kako je Hart dao dopuštenje Jacksonu da ih snima u Hartovom privatnom apartmanu - unatoč tome što je već bio u braku s Eniko Parrish.

Snimka od tri minute, na kojoj se vidi manekenka od struka na niže, objavljena je u rujnu 2017. godine.

Jackson je uhićen i optužen za iznuđivanje.

Montia tvrdi da je Hart, koji je nedavno pretrpio ozbiljne ozljede u nesreći, pokušavao povećati svoj publicitet uoči komičarske turneje. Tuži ga zbog nemara i narušavanja privatnosti i od njega traži 60 milijuna dolara, prenosi Daily Mail.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real) on

Hart je bio prisiljen na javnu ispriku trudnoj supruzi Eniko i dvoje djece. Tad je tvrdio i da ga je netko želio financijski iskoristiti.

Montia je ranije negirala da je bila uključena u bilo kakve ucjene govoreći da nije imala pojma da je snimaju. "Nisam iznuđivač, nisam striptizeta - ja sam glazbenica i glumica", rekla je te dodala kako nije prekršila nikakve zakone niti je imala išta s tim snimkama.

TMZ je izvijestio da Kevin, koji se oporavlja od teške nesreće, neće platiti Montiji ni centa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara