TV zvijezdi prijetili smrću tijekom odmora na Hvaru: "Ako cijeniš svoj život, odjebi od islama"

TV zvijezdi prijetili smrću tijekom odmora na Hvaru: "Ako cijeniš svoj život, odjebi od islama"

Foto: Instagram/Twitter

BRITANSKA TV voditeljica Saira Khan na Twitteru je objavila da je primila prijetnje smrću nakon što je objavila fotografiju u bikiniju s Hvara.

Naime, voditeljica islamske vjeroispovijesti fotkom u bikiniju s hvarske plaže odgovorila je islamskoj propovjednici koja je ranije izjavila da žene čine grijeh ako čupaju obrve. "Poljubi me u guzicu, zaostali prapovijesni dinosauru", poručila je i izazvala mnoštvo komentara, među kojima je i jedan u kojem joj se prijeti smrću.

"Začepi gubicu. Ti nisi muslimanka i ne predstavljaš ništa što ima veze s islamom. Tvoji bijeli gospodari su ti dali sve što si htjela kao prodana reporterka. Ako cijeniš svoj život, odjebi od islama", poručio joj je jedan pratitelj ispod fotografije.

Voditeljica je prijetnju objavila na Twitteru i tagirala britansku policiju. "Upravo sam primila prijetnju smrću, provjerite to", poručila im je objavivši screenshot komentara ispod "sporne" fotografije.

Saira trenutno s obitelji ljetuje na Hvaru, a njezin način života smeta mnogim radikalnima islamistima pa ovo nije prvi put da je primila ovakvu prijetnju.

 

Objavu dijeli Saira Khan (@iamsairakhan)

"Nemoj da te diraju ovakve stvari", poručili su joj mnogi tviteraši.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara