U Dubrovnik stižu John Malkovich i Jean-Claude Van Damme

U Dubrovnik stižu John Malkovich i Jean-Claude Van Damme

IAKO su Dubrovčani već navikli na najezdu celebrityja, pa i onih svjetskoga glasa, izgleda da isti preferiraju kraj sezone kao najprikladnije vrijeme za prešetavanje Stradunom. Nakon Kevina Spaceya, u Dubrovnik su stigli glumac svjetskoga glasa, a hrvatskog porijekla John Malkovich , u pratnji španjolskog skladatelja Alberta Iglesiasa koji je svjetsku slavu stekao skladajući glazbu za filmove proslavljenog španjolskog redatelja Pedra Almadovara.

Malkovich i Iglesias gosti su uglednog dubrovačkog Rachlinova festivala, na koji je Iglesias pozvan kako bi predstavio svoja nova dva glazbena djela, a u jednom od njih kao pripovjedač gostuje i holivudska legenda John Malkovich. Zapažen je i povećani broj luksuznih plovila koja se u posljednjih nekoliko dana motaju po vodama oko najpoznatijeg hrvatskog ljetnog odredišta - na jednoj od njih plovi i jedan od najbogatijih ljudi na svijetu, ruski tajkun Oleg Deripaska, čije smo luksuzno plovilo Queen K već viđali na Jadranu.

Jahta Luciana Benettona najpoželjnije plovilo u hrvatskim vodama

Tik do Deripaske svoju jahtu usidrio je i vlasnik modnog diva Benettona, Luciano Benetton, koji je sa svojom ekološki osviještenom jahtom jedan od najpoželjnijih gostiju u hrvatskim vodama, barem što se tiče zaštitnika prirode. Njegova jahta Tribu, naime, dugačaka je pedeset metara, a građena je prema svim standardima visoke zaštite okoliša, te je Benetton jedan od rijetkih koji se mogu podičiti da u svojem plovnom parku posjeduju ovakvo 35 milijuna dolara vrijedno ekološko čudo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko to plovi na Double Heavenu?

Dubrovačkim kuloarima kruže priče kako je na još jednos megalomanskoj jahti koja se jasno vidi iz dubrovačke stare luke holivudski glumac Jean-Claude Van Damme - iako pedesetjednometarsko plovilo imena Double Heaven svoje goste pomno skriva, javljaju se brojni svjedoci koji spremno tvrde kako je na ovom brodu upravo on.

V.V.
Foto: zimbio.com

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara