U dvorištu BB kuće se odigrao mini Koloseum, Duško postaje "Zdravko Čolić"

Foto: vb4.emotion.rs

BIG BROTHERU sinoć je bilo dosadno pa se odlučio malo poigrati s ukućanima. Sve stanare BB kuće okupio je u dnevnoj sobi, a otpadnike ispred televizora u dvorištu otpada te ih izvijestio da će se u dvorištu BB kuće odigrati mini Koloseum u kojem će otpadnici moći izboriti zamjenu sa stanarima kuće. Stanari otpada za predstavnika su izabrali Nirmala, a ukućani Lestera. Lester i Nirmal su se borili u kvizu znanja, dok su ih Bojana, Soraja, Nikola i Horvat ometali pri odgovaranju. Lester je pobijedio. Iako je Nirmal tijekom igre bio vidno iznerviran, na kraju je ipak stoički podnio poraz.

Nakon završenog mini Koloseuma stanari otpada su dobili par minuta za pozdraviti se s ukućanima. Nemeš je to vrijeme iskoristio za strastveno ljubljenje s Marijanom, a Horvat je sa stola u blagovaonici "maznuo" palačinku. Kasnije je na otpadu tužni Nirmal odbio večerati. Smatra da je iznevjerio povjerenje svojih sustanara time što je propustio priliku za povratak u luksuznu kuću. Govori kako je bio vrlo nesmotren i brzoplet, što je rezultiralo bodovima za njegova protivnika Lestera.

Jutros su od Big Brothera otpadnici dobili novi zadatak - tijekom sutrašnjeg dana moraju izvesti pjesmu "Glavo luda" Zdravka Čolića. Duško će kao najvjerniji Čolin obožavatelj pjevati, dok će svi ostali otpadnici biti plesači. Horvat ima zadatak osmisliti koreografiju i naučiti ostale što bolje pratiti Duškovu izvedbu. I Dule i Horvat su jako uzbuđeni zbog zadatka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara