U jugoslavenskom Big Brotheru Hrvatsku će predstavljati dvoje Zadrana

U jugoslavenskom Big Brotheru Hrvatsku će predstavljati dvoje Zadrana

JUGOSLAVENSKI Big Brother u kojem će sudjelovati kandidati iz zemalja bivše Jugoslavije počinje 22. studenog, a Hrvatsku će predstavljati Zadrani Edis i Josipa.

U showu pod nazivom "To sam ja" 12 kandidata živjet će 90 dana u elitnoj gradskoj četvrti u Skopju bez informacija o tome što se događa u svijetu izvan kuće u kojoj će ih 24 sata pratiti kamere. No, prema nekim informacijama voditeljima showa bit će dozvoljeno ulaziti u kuću.

Svi kandidati predstavljeni su u nedjelju na jednoj od finalnih večeri OBN-ova Super Nova multitalents showa, pa tako i 28-godišnji Edis Rebov, te 19-godišnja Josipa Perin koji će predstavljati Hrvatsku, piše Arena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Edis Rebov završio je tehničku školu, dosad je radio kao kamenoklesar, kuhar i konobar, a hobiji su mu crtanje i pjevanje. Sudjelovao je na hrvatskom multitalents showu, ali nije uspio ući u uži krug, pa se nada kako će ga sudjelovanjem u ovom showu netko zamijetiti.

19-godišnja Josipa Perin živi u Privlaci, radi kao konobarica, iako je po struci pedikerka. Zbog sudjelovanja u showu morala je dati otkaz, što joj nije žao jer se nada da će osvojiti 100.000 eura.

Voditelji showa najvjerojatnije će biti Anja Alavanja, Dorijan Elezović i Luka Bulić, bivši voditelji Nove TV.

Izvor fotografije: Arena

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara