U novoj sezoni showa kuhat će Nered i Renman, Victoria iz LJNS, Nandi Uzelac...

U novoj sezoni showa kuhat će Nered i Renman, Victoria iz LJNS, Nandi Uzelac...
Foto: Press

U SEDMOJ sezoni RTL-ova kulinarskog showa "Tri, dva, jedan – kuhaj!", koji počinje u ponedjeljak, 21. listopada u 21:15 svoje umijeće za štednjakom pokazat će i neka široj javnosti poznata lica.

Kroz audicijske emisije u kojima će svi parovi morati pokazati svoju vještinu kuhanja bez da žiri zna čije jelo kušaju tako će proći glazbenici Marko Lasić Nered i Renato Đosić Renman, sudionica prve sezone "Gospodina Savršenog" Nandi Uzelac te kandidatkinja 10. sezone emisije "Ljubav je na selu" Victoria Memić.

U novoj sezoni jela kandidata ocjenjivat će žiri u sastavu Željka Klemenčić, Tomislav Špiček i Ivan Pažanin, a parovi – žene protiv muškaraca – pripremat će jela kojima će pokušati očarati nepca žirija. Kod Nereda i Renmana, naravno, uz hranu neće nedostajati i glazbenih nota, a u show su se prijavili jer žele naučiti nešto novo. Nandi Uzelac, koja se u prvoj sezoni "Gospodina Savršenog“ borila za naklonost Gorana Jurenca u show se prijavila s prijateljicom, a Victoria Memić je u "Ljubav je na selu" pokazala samo dio svoje kulinarske spretnosti kada se s ostalim djevojkama borila za farmera Jovana pa je u natjecanju "tko radi bolje palačinke" odnijela pobjedu jer ih je radila po receptu svoje bake.

Kako će se poznate osobe snaći u kuhinji i tko će od njih zaslužiti pozitivnu ocjenu od žirija te tko su ostali kandidati koji će se natjecati u najpoznatijem kulinarskom showu na malim ekranima, gledatelji RTL-a saznat će od ponedjeljka u 21:15 u sedmoj sezoni "Tri, dva, jedan – kuhaj!"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara