U ovakvom društvu treba imati ili pare ili želudac. Ivana Vida ima prvo

U ovakvom društvu treba imati ili pare ili želudac. Ivana Vida ima prvo
Foto: Instagram/Davor Javorovic/PIXSELL

DOMAGOJ VIDA  je simpatičan i popularan muškarac te je nemalom broju žena zgodan i poželjan. Međutim, jedna studentica je uzburkala javno mišljenje i moždane valove Vidine supruge izjavom da "ne bi imala želuca spavati s njim". Čini se da je nesporazum izazvalo nepoznavanje anatomije.

Za "spavanje" s muškarcem ženi je umjesto probavnog trakta potrebniji spolni organ. S obzirom da je Ivana Vida ekonomistica, misica, ljekarnica i tko zna šta još, te ima znanja i iskustva na području medicine, posebice u kirurgiji, zna šta je za koju aktivnost potrebno, pa je tuđa neukost nervira. Štoviše, Ivana tvrdi da se sa želucem nije ni rodila. Premda je to ozbiljan nedostatak, šteta je zanemariva. Urođene mane najčešće oštećuju mozak, pa je Ivana kudikamo bolje prošla bez želuca negoli bez mozga.

Njena izjava da je uzbuđuje dobrota uobičajena je za oštećenu ženu kojoj je vlastita dobrota neprobavljiva, no utoliko je potreba za nadomjestkom logična. S obzirom na to da Ivana ne uzvraća kruhom na kamen, dobrota sigurno nije osobina koja je privukla Domagoja k njoj. Ili, moguće, Domagoj ima odličan želudac?

Nogometaši su inače poznati kao osobe koje mogu štošta probaviti, pa se kao takvi najčešće uparuju s bivšim ili sadašnjim misicama. U osnovi su ta dva zanimanja poprilično srodna; i nogometaši i misice "imaju u nogama", pa su uspješniji i bolje plaćeni od profesora, znanstvenika i osoba koje su slabije sreće da "imaju u glavi". Kako kotiraju oni koji nemaju želudac, vidi se na primjeru gospođe Vida.

Mukotrpan je to život kad vam spremačica uništi majicu. S obzirom da vas uzbuđuje dobrota nemate snage spremačici dati otkaz. Napaljeni vlastitom dobrotom, pohvatate se sama sa sobom. Moguće bi sebe i zavoljeli, no osobi bez želuca ljubav je cjeloživotna tegoba. Naime, kod običnih smrtnika ljubav prolazi kroz želudac te naredno jutro nastupa olakšanje. Ako to izostane, čovjek osjeća nadutost, pritišću ga osjećaji i priželjkuje bilo kakav izljev emocija.  Kad se to dogodi, a nakon što voda odnese osjećaje, čovjek je poletan, radostan i spreman za unos nove količine emocija. Osoba bez želuca nema tu privilegiju.

Ljubav se, za razliku od plinova i kiseline, kod nje kratko zadržava i stalno treba nove poticaje. Takva ličnost pati od neugodnog zadaha koji se osjeti i na Instagramu, pa privlači veliki broj kiselih osmjeha, zvanih LOLovi. Za (pre)živjeti u ovakvom društvu treba imati ili pare ili želudac. Ivana Vida ima prvo, a popriličan broj Hrvata čir na drugome.

Prikrivati mučninu nekako i možemo, no, htjeli mi ili ne, shit happens! Ako imate spremačicu koja će očistiti vaša sranja, povećajte joj plaću usprkos uništenoj majici, a Hrvatima čiji su želuci ozbiljnije iziritirani, preporučujemo da se obrate svom liječniku ili Ivani Vida.

*Stavovi izneseni u kolumnama i komentarima su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije Index.hr portala

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara