U Saloonu večeras otvorenje Vodatel Cyber Caféa

VEČERAS će se u diskoteci Saloon svečano otvoriti Vodatel Cyber Café.

Posjetitelji Vodatel Cyber Caféa moći će bez naknade pretraživati Internet, slati e-mailove, chatati koristeći usluge tvrtke Vodatel.

Za pomoć i sva pitanja o korištenju Interneta posjetitelji se mogu obratiti stručnom osoblju, a radno vrijeme Vodatel Cyber Caféa je identično radnom vremenu Saloona.

O Vodatelu

Vodatel je poduzeće koje se bavi pružanjem telekomunikacijskih usluga baziranih na Internet tehnologiji. Želja mu je korisnicima omogućiti jednostavnu i  pristupačnu podatkovnu i glasovnu komunikaciju oslanjajući se pri tome na Internet tehnologiju i bežično povezivanje.

Svojim korisnicima nudi kvalitetan i brz pristup Internetu po iznimno povoljnim cijenama. Takvim pristupom, Vodatel je već u prvoj godini poslovanja ostvario značajan tržišni uspjeh te se svrstao među tri najveća hrvatska Internet providera.

Osim pristupa klasičnim Internet servisima, tvrtkama nudi i dodatne telekomunikacijske usluge, poput prijenosa govora putem Interneta te izrade visokokvalitetnih nacionalnih i međunarodnih privatnih mreža korištenjem Internet infrastrukture. Na taj način omogućuje korisnicima znatno smanjenje telekomunikacijskih troškova te dodatno opravdava investicije u Internet tehnologije, a sebe stavlja u poziciju najkonkurentnijeg davatelja Internet usluga na hrvatskom tržištu.

Poduzeće Vodatel je osnovano 2001.g. u Zagrebu, a temelji se na višegodišnjem iskustvu svojih osnivača koji na području Internet tehnologije djeluju od samih početaka razvoja komercijalnog Internet tržišta u Hrvatskoj i Sloveniji.

Više informacija o Vodatelu možete saznati na www.vodatel.hr .

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara