U "Seksu i gradu" profit je ipak važniji od gušta

PROTAGONISTICE serije, pa i filma "Seks i grad" poznate su po ljubavi prema krznu, pa je bilo i za očekivati da će scenaristi u dugo očekivani cjelovečernji film o četiri njujorška "komada" ubaciti moralno pitanje nošenja krzna. Samanthu su tako aktivisti za prava životinja na Manhattanu polili bojom, no srećom, imala je svoje vjerne prijateljice da je pridrže.

Snimanje filma "Seks i grad" odvija se po planu, a ljubitelji mode i seksa na "njujorški način" na svoje će doći sredinom sljedeće godine, kad se film očekuje u kinima. Iako su mediji pisali o idili među glavnim glumicama, Kim Cattrall, koja u seriji glumi Samanthu, novinarima je ispričala svoju stranu priče i potvrdila navode kako je na projekt pristala isključivo radi novca.

Cattrall u projektu zbog materijalne sigurnosti

"Lijepo je opet igrati Samanthu, ali to sam učinila isključivo radi novca. Jako mi je draga, ali ne mogu reći da me po tom pitanju gura išta osim materijalne sigurnosti", rekla je u intervjuu za časopis Reveal.

"Kad sam se pobunila oko honorara, kojeg sam smatrala preskromnim, doživjela sam negativne stvari od kolegica. Ova uloga je zaista dvosjekli mač. Jako sam željela da Samantha u filmu navrši pedesetu, i posebno mi je drago što ne skriva svoje godine", zaključuje Kim Cattrall.

D.K.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara