Ugrabite priliku! Od subote kreću audicije za drugu sezonu HTZ-a!

Tekst: Vanda Voloder
Foto: Index, RTL

REALITY show koji je uzburkao glazbene duhove kreće u svoju drugu sezonu, to znamo odavno, a audicije za isti kreću od ove subote u Opatiji, gdje će biti održana prva u nizu. Tako će potencijalne glazbene zvijezde s Kvarnera od 26. do 29. rujna imati priliku pokazati sve što znaju u opatijskom hotelu Ambasador, a poznati ocjenjivački trojac sastavljen od Jelene Radan, Tonyja Cetinskog i Gorana Lisice Foxa odlučit će o najboljima 28. rujna. Zato, svi koji misle da mogu doseći ili nadmašiti sjaj zvjezdane, prve ekipe, trk u Opatiju, ovo je za vas možda prilika života!

Kandidati prve sezone već ispekli svoje zvjezdane statuse

Reality show Hrvatska traži zvijezdu pokazao se kao pun pogodak u svojoj prvoj sezoni emitiranja. Pobjednik, Bojan Jambrošić, već uživa status prave zvijezde, a drugačije nije ni ostalim kandidatima koji su uspjeli svoj talent, marljivost i osobnost dogurati do finala - njihova zajednička ljetna turneja od samih početaka rasprodala se u hipu, kandidati su se polako počeli opuštati pred kamerama koje ih prate i po završetku showa, a onaj tko na cesti barem jednom nije slučajno čuo rasprave oduševljenih obožavateljica o muškim kandidatima, kao da se u zagrebačkom tramvaju nikada vozio nije. Sve to ponukalo je RTL da nakon izuzetno kratke pauze nastavi po starom, jer, rekli bi neki, dok je dobro, zašto mijenjati!

S istim se slaže i pobjednik prve sezone, Bojan Jambrošić, koji je u svojem kratkom vremenu vladanja reality kremom u Hrvata, dao više intervjua nego neke mnogo dugovječnije starlete i njihovi muški oponenti u cijeloj karijeri. Obožavateljice ga, priznaje opsjedaju, a u ulozi zvijezde snašao se odlično. "Zvijezda sa stažom ću biti tek kada mi izađe prvi album", nedavno je izjavio, ali da je Jambrošić zvijezda i bez albuma, dokazuju mnoge druge stvari.

Tko ne bi htio ovakav tretman?!Na primjer, količina obožavateljica s kojima se svakodnevno sreće. "Ne trebam se previše braniti, dam autogram, slikam se s obožavateljicama. Ne trebam imati bodyguarda, kao u početku. Ne izlazim toliko često van, nekako sam stalno na snimanjima ili nastupima. Jedva čekam doći doma zaspati. Preko interneta dobivam takve ljubavne poruke, lijepo je to čuti...", ispričao je i otkrio tajnu koja je mjesecima zanimala mnoge: "Iznad kreveta mi vise brojni crveni i crni grudnjaci koje su mi cure pobacale na stage".

Želite li i vi isti tretman? Znamo, nitko lud protiv njega se ne bi bunio, stoga: trk u Opatiju! Ne pruža se svaki dan prilika za neprikosnovenu slavu!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara