Uhvatio perverznjaka kćerki ispred prozora, fotka pokazuje što mu se dogodilo

Uhvatio perverznjaka kćerki ispred prozora, fotka pokazuje što mu se dogodilo
Foto: Mega

BIVŠI NLF igrač Tony Beckham uhvatio je uljeza koji je navodno masturbirao ispred prozora njegove 15-godišnje kćerke, a ovaj se nije proveo dobro, kao što se vidi iz naslovne fotografije.

Beckham, obrambeni igrač Tennessee Titansa i Detroit Lionsa od 2002. - 2005. godine, bio je u svom domu u Palm Beach Countyju u ponedjeljak, prije nego što je začuo zvukove.

"Čekao sam sekundu i zatim pogledao ponovo", rekao je Beckham za filijalu ABC-ja u West Palm Beachu. "I vidim mladog bijelca kako stoji kod prozora i pokušava pronaći bolju poziciju."

Muškarac je virio u sobu Beckhamove kćeri tinejdžerice, a hlače su mu bile malo spuštene i masturbirao je. "Nisam mogao vjerovati. Je li ovo stvarno, razmišljao sam. Mislio sam da me snima skrivena kamera", otkrio je Beckham.

Beckham kaže da je zatim vikao na muškarca, koji je pokušavao pobjeći. No kaže i kako ga je uhvatio te s navodnim perverznjakom "imao dobar razgovor", dok je njegova žena Amanda zvala policiju.

"Razgovor" je Geoffreyja Cassidyja ostavio s masnicom ispod oka i nekoliko slomljenih kosti lica. Osim toga, optužen je za razvratno i razuzdano ponašanje sa žrtvom mlađom od 16 godina, piše New York Post.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara