Ukrali mu bicikl iz zgrade u Splitu: "Moli boga svetoga da te ne nađem stoko..."

Ukrali mu bicikl iz zgrade u Splitu: "Moli boga svetoga da te ne nađem stoko..."
Foto: Facebook

SUDEĆI po današnjoj objavi na Dnevnoj dozi prosječnog Dalmatinca, jednom je Splićaninu jučer netko ukrao bicikl iz zgrade, a to neugodno iskustvo natjeralo ga je da pomoć potraži od sugrađana.

"Bicikla je ukradena 30.1. 2019. između 15 i 18:45 sati", piše na letku koji je netko uslikao i poslao satiričnoj stranici, gdje je fotografija odmah po objavljivanju izazvala puno pažnje.

"Onome koji si je ukra, jeben ti milu mater, moli boga svetoga da te ne nađem jer ću ti polomit sve kosti u tijelu. Đubre jedno, budi muško i pojavi mi se pred očima jeba ti pas mater stoko!", piše u ostatku poruke, u dijelu očito namijenjenom lopovu.

Iako je fotografija nasmijala brojne korisnike društvenih mreža, mnogi su suosjećali sa žrtvom krađe, kakve nažalost ni u zgradama nisu nimalo strane.

Prije nekoliko dana se i u jednoj zagrebačkoj zgradi dogodila krađa. No kako nije bila riječ o skupom biciklu, nego o paketu WC papira, i reakcija žrtve bila je blaža - lopova je počastio s 26 kuna za još jedan paket papira i tek jednim epitetom - "ološu".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara