Ultra časti sve koji nisu vratili karte, oni bijesni: Pretrgli ste se

Ultra časti sve koji nisu vratili karte, oni bijesni: Pretrgli ste se
Screenshot: Youtube/Facebook

NAKON što se poznati Ultra Music Festival, koji se ove godine osmu godinu zaredom trebao održati u Splitu, otkazao zbog koronavirusa, organizatori su sve koji su kupili kartu za ovogodišnje izdanje obavijestili da će dobiti novčani poklon na svojoj festivalskoj narukvici kao mali znak pažnje,

"Sve koji su kupili karte i koji će doći na Ultru 2021. ili 2022. obavještavamo da će im na narukvicu biti nadodano 20 eura koje će moći iskoristiti za vrijeme festivala. Ovo je samo malo znak ljubavi i zahvalnosti jer i dalje podupirete Ultra Europe", napisali su na Facebook profilu.

Neki internetski korisnici našalili su se s ovom odlukom i istaknuli kako 20 eura (oko 150 kuna) dođe samo jedno pivo na festivalu.

"Pretrgli ste se. Mogli ste napisati i gratis jedno piće ili gratis jedna lizalica. Dođe na isto", napisao je jedan komentator.

Kupljene ulaznice za ovogodišnje izdanje vrijedit će za Ultra Europe 2021. ili Ultra Europe 2022., ovisno o izboru.

"Osim toga, omogućili smo i promjenu imena svima koji svoje ulaznice žele prepustiti nekom drugom. Za sve one koji ne žele iskoristiti kupljenu ulaznicu za jedno od dva iduća festivalska izdanja ili iskoristiti mogućnost zamjene osigurali smo povrat sredstava", objavili su ranije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara