Uma Thurman nakon dobivene tužbe "popila" novu od kozmetičke kuće

UMA THURMAN neće, čini se, dugo izbivati sa suda - nakon što je poludjeli obožavatelj za praćenje glumice nepravomoćno osuđen na godinu dana zatvora, holivudska zvijezda opet će pred zakon, ovaj put u ulozi tužene. Kozmetička kuća Lancome podnijela je, naime, zahtjev za tužbu jer glumici ne žele isplatiti pola milijuna dolara, koliko Uma traži zato što su fotografije iz promotivnog editorijala koristile azijske web stranice, a našla se i na jumbo plakatima u Kanadi. Lancomeov argument - sve se dogodilo nakon raskida ugovora, pa "piratizacija" Ume nije njihova briga.

Uma Thurman potpisala je 2000. godine ugovor u kojem se Lancome obvezao isplatiti joj 2.9 milijuna funti u prve dvije, te 1.5 milijuna funti u naredne dvije godine. "Ne možemo kontrolirati sve na ovom svijetu", rekao je medijima Peter Raymond iz Lancomeovog odvjetničkog tima, dok se Bertram Fields, odvjetnik Ume Thurman nakon informacije o tužbi deklarirao kao - neugodno iznenađen. "Do zadnjeg trenutka nisam vjerovao da ćemo s ovim na sud. Mislio sam da pregovori napreduju", rekao je Fields.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč problemima s bivšim suradnicima, glumica može odahnuti jer je Jack Jordan, njezin poludjeli obožavatelj, nakon dugotrajnog suđenja završio iza rešetaka. 37-godišnjak koji ju je danonoćno uhodio prije nekoliko je dana osuđen za uznemiravanje. Visoki sud na Manhattanu Jacka Jordana, koji je poznat i po brojnim psihijatrijskim anamnezama, osudio je na tri mjeseca zatvora i godinu dana uvjetne kazne ukoliko se u budućnosti bude približavao predmetu svoje žudnje.

Uma je sudu otkrila kako je, kad je saznala da je Jordan uhodi, nazvala svoju obitelj da ih upozori na njega, te je tom prilikom otkrila kako je Jordan već kontaktirao njezine roditelje i njima prijetio. Jordan, koji trenutno živi sa svojim roditeljima u Marylandu, na sudu je tvrdio kako nije kriv, ali porota je ipak presudila u Uminu korist.

M.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara