Umalo nastradala: Tatjana Jurić sjela na kavu pa dobila lavor u glavu

Umalo nastradala: Tatjana Jurić sjela na kavu pa dobila lavor u glavu

Foto: Instagram

 TATJANA JURIĆ umalo je ozbiljno nastradala u bizarnoj nezgodi koja je ipak, srećom, završila bez ozbiljnih posljedica - i jednim duhovitim statusom. Tijekom ispijanja kave u jednom kafiću, dobila je naime lavor u glavu, a okolnosti pod kojima se sve dogodilo opisala je na Facebooku.

"I tako sam ja, ne biste vjerovali, dok sam prekjučer ispijala jutarnju kavu u omiljenom kvartovskom kafiću, dobila - pazite sad - lavor u glavu! Dijete s posebnim potrebama iskralo se baki koja ju je čuvala na balkon i počelo bacati stvari s trećeg, četvrtog kata! Dobro sam i prošla, bilo je tu svega, od metalnih četki preko nekih držača, svašta je letjelo na mene i okolo pakirane automobile. Nije dijete krivo, sve je dobro prošlo, idemo dalje...", napisala je popularna voditeljica, koja priznaje da lavor u glavu, od svih potencijalno "letećih" stvari, doista nije očekivala.

"Pored svega što mi je život do sada dobacio, ovo je, moram reći, najoriginalnije! Pogodilo me već dobrano puno, al 'grehota"' bi bilo naricati; svatko od nas ima svoje projektile. Budeš hrabar koliko možeš, otreseš se, ponosito digneš glavu, pogledaš 'protivinika u oči', kažeš 'hvala ti na lekciji, pamtit ću je zauvijek', odboluješ svoje i dišeš dalje, dan po dan. Al, kaj radiš kad ti lavor padne na glavu?! I razbije se o toj istoj! A Bože-me-prosti, smiješno mi je, što mogu! Ima već nekoliko godina otkako sam sama sebi rekla "ok, životu se uistinu ponekad treba i rugati". Ili to ili ćemo izludjeti. Ali, ljudi... Lavor?!?! Na glavu?! Pa nije ni - klavir. (Bogu-fala!)", zaključila je Tatjana.

 

I tako sam ja, ne biste vjerovali, dok sam prekjučer ispijala jutarnju kavu u omiljenom kvartovskom kafiću, dobila - pazite sad - lavor u glavu! 😂😂😂 Dijete s posebnim potrebama iskralo se baki koja ju je čuvala na balkon i počelo bacati stvari s trećeg, četvrtog kata! Dobro sam i prošla, bilo je tu svega, od metalnih četki preko nekih držača, svašta je letjelo na mene i okolo parkirane automobile. Nije dijete krivo, sve je dobro prošlo, idemo dalje... Pored svega što mi je život do sada dobacio, ovo je, moram reći, najoriginalnije! 😂 Pogodilo me već dobrano puno, al "grehota" bi bilo naricati; svatko od nas ima svoje projektile. Budeš hrabar koliko možeš, otreseš se, ponosito digneš glavu, pogledaš "protivinika u oči", kažeš "hvala ti na lekciji, pamtit ću je zauvijek", odboluješ svoje i dišeš dalje, dan po dan. Al, kaj radiš kad ti lavor padne na glavu?! I razbije se o toj istoj! 😂😂😂 A Bože-me-prosti, smiješno mi je, što mogu! Ima već nekoliko godina otkako sam sama sebi rekla "ok, životu se uistinu ponekad treba i rugati". Ili to ili ćemo izludjeti. Ali, ljudi... Lavor?!?! Na glavu?! Pa nije ni - klavir. 😂 (Bogu-fala!)

A photo posted by 🎯 Tatjana Jurić 🇭🇷 Croatia (@tatjana_juric) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara