Umišljeni Bendtner u pizzeriji: Zar vi ne znate tko sam ja?

Foto: AFP

NOGOMETAŠ Arsenala Nicklas Bendtner, koji ovu sezonu provodi na posudbi u Sunderlandu, na krajnje se nepopularan način pokušao izvući iz neugodne situacije u koju je upao prošli vikend u rodnom Kopenhagenu. Prema pisanju Ekstrabladeta, 23-godišnjem napadaču je u subotu navečer odbijena kreditna kartica u jednoj pizzeriji, a kako kod sebe nije imao gotovine, prijetilo mu je da ostane praznih ruku. Točnije, želuca. No, nije se htio pomiriti s time, već je u stilu umišljene zvijezde krenuo u raspravu s prodavačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Zar vi ne znate tko sam ja? Mogu kupiti cijelu ovu pizzeriju", bahato je rekao Bendtner prema tvrdnjama brojnih svjedoka. No, zaposlenici nisu bili fascinirani. "Odgovorili smo mu da nije važno tko je. Ako ne možeš platiti, nema pizze", objasnio je jedan od djelatnika pizzerije. Neugodnu je situaciju opisao i jedan od kupaca koji je stajao u redu iza nogometaša: "Ponašao se nevjerojatno arogantno, kao da je vlasnik restorana. Ljudi su samo stajali i pogledavali se".

Na kraju su se dvije djevojke sažalile nad zvijezdom prazna novčanika i platile mu obrok. Bendtner je potom napustio mjesto ''incidenta'' u taksiju, a kako je platio prijevoz ostat će enigma. Možda su ponovno uskočile kakve dobročiniteljice.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara