Umjesto na Fani, Prijatelji životinja naletjeli na Vlatku

PROSVJED Prijatelja životinja rastjerao je sa špice sve one tete koje su je i proslavile, a nije se pojavilo ni zaštitno lice kampanje, manekenka Fani Stipković. Ulogu zvijezde preuzela je upravo jedna od najvećih ljubiteljica krzna u Hrvatskoj, Vlatka Pokos, koja je sa cvijećem bezbrižno šetkala špicom. Odnosi s Prijateljima očito su se promijenili - prije nekoliko godina zamalo ih je prijavila zbog maltretiranja nakon što su ispod sad već "legendarnog" stana na Cvjetnom trgu preglasno očitovali o njezinim raskošnim bundama.

Kad smo već kod Vlatke, spomenimo i njezin novi pjevački uspjeh - prošla je u drugi krug izvođača za ovogodišnji Hrvatski radijski festival, pa postoji velika mogućnost da će i ove godine biti glavna zvijezda te glazbene manifestacije. Prošle je godine, naime, direktor Juraj Hrvačić nakon mukotrpnog lobiranja Vlatku doveo na Hvar, a novinari su se pomamili jer je to bilo njezino "prvo javno pojavljivanje" nakon što ju je Dikan Radeljak izbacio iz stana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Špice su se danas držali uglavnom njezini stalni gosti - Srećko Vargek s nekom novom i mlađom Severinom te nerazdvojni Boris Mirković i Mario Mlinarić koji je, usput rečeno, u potrazi za poslom, s obzirom da je "Zabranjena ljubav" nakon četiri godine glumcima najavila kraj snimanja.

D.K.
Foto: S.G.F.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara