Umorna Carla Bruni prvi put nakon poroda na partyju: Viškove sakrila širokom vestom

Foto: AFP

CARLA BRUNI se jučer prvi put pojavila u javnosti nakon što je prije dva mjeseca rodila kćer. Prva dama Francuske je bila prava domaćica na božićnom partyju u Elizejskoj palači, a s njom je bio i njezin suprug, francuski predsjednik Nicolas Sarkozy.

Par je dijelio darove i družio se s brojnim uzvanicima, a Carla je rado pozirala kraj božićnih ukrasa s djecom te im spremno dijelila autograma. Baš kao i svaka mama s malom bebom, Carla je izgledala prilično iscrpljeno, što se nije ni trudila sakriti gomilom šminke. Eventualne viškove na tijelu nakon trudnoće prekrila je širokom vestom, a unatoč umoru, neiscrpno je čavrljala sa svim gostima i profesionalno odradila ulogu domaćice.

Francuski mediji su ovog tjedna objavili kako je Carli u posjet došla i bivša Sarkozyjeva supruga Cecilia Attias. Ona i Carla su bile u svađi koja je trajala četiri godine, no Cecilia je očito željela okončati loše odnose te je došla obići dijete i mamu s gomilom darova za malenu Giuliju. Vjeruje se kako je to bio prvi susret dviju Sarkozyjevih dama otkad se predsjednik rastao od Cecilije i zaljubio u Carlu.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara