Unatoč mesnoj haljini zakopali ratnu sjekiru: Lady Gaga u novoj kampanji PETA-e!

Foto: JLP

IAKO je lani na dodjeli MTV glazbenih nagrada svojom mesnom haljinom zgrozila Prijatelje životinja diljem svijeta, Lady Gaga trebala bi se naći u novoj kampanji međunarodne organizacija za zaštitu i prava životinja, PETA-e. Nova lica kampanje "Lijepe i bez krzna" osim Lady Gage su Pink te Mariah Carey. Lani su se na plakatima nalazile Michelle Obama i Oprah Winfrey.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zakapanje ratne sjekire" između njih i Lady Gage iz PETA-e objašnjavaju riječima: "Njen stav po pitanju krzna nikad nije bio upitan. Lady Gagini kostimi nikad nisu sadržavali pravo krzno. I sama je svojedobno izjavila: `Mrzim krzno i ne nosim ga`".

Podsjetimo, nakon što je prošle godine sve šokirala svojom haljinom napravljenom od sirovih svinjskih odrezaka, Lady Gaga se ispričala te je poručila svim vegetarijancima i veganima da ih poštuje: "Nikoga nisam htjela uvrijediti. Kao što svi znate, ja sam jedna od najneshvaćenijih osoba na Zemlji i mnogi misle sve što ih je volja. Kada se ne bismo zauzimali za svoje postupke, vrlo uskoro bismo imali pravo glasa baš poput mesa na našim kostima. Ja nisam komad mesa".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara