Unatoč nizu problema Lenny Kravitz u Zadru održao koncert za pamćenje

IAKO je kamion s njegovom opremom bio zadržan na granici između Hrvatske i Crne Gore, gdje je dan ranije nastupao na Live festivalu u Budvi, Lenny Kravitz sinoć je dospio pred zadarsku publiku i uspio zapaliti parkiralište ispred zadarske sportske dvorane Jazine. Predgrupa su mu trebali biti splitski hip hoperi TBF, čiji je nastup zbog spomenutih teškoća otkazan, ali Lenny je zadarskoj publici bio dovoljna zvijezda te im je priredio spektakl "svjetskog" kalibra.

Karte za najočekivaniji zadarski koncert sezone bile su rasprodane sve do zadnje te dok su fanovi koji su zakasnili kupiti ulaznicu jučer tumarali u potrazi za kojom zaostalom ili ponudom sa crnog tržišta, ostali, koji su svoju kartu osigurali na vrijeme počeli su se okupljati već oko šest sati poslijepodne, zauzeli mjesta u prvim redovima i čekali svojeg idola da počne svirati više od puna četiri sata.

Koncert kasnio sat i pol vremena

Lenny se na pozornici pojavio nešto prije jedanaest sati, sa zakašnjenjem od sat i pol vremena, ali kašnjenje je uspio opravdati - kada je zasvirao na pozornici sa spektakularnim svjetlosnim efektima, negdje oko desetak tisuća okupljenih fanova zaboravili su na sve, pa i na kašnjenje i počeli pjevati uglas sa svojim idolom.

Problemi na granici, požar na putu, pokvareno pojačalo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Lennyjev zadarski koncert kao da je privlačio probleme - nakon što je ekipa zadržana na granici, na putu su naišli na požar, te nakon što je nastup počeo sa sat vremena zakašnjenja, Lennyju se pokvarilo pojačalo, te je nekoliko minuta dok su tehničari otklanjali kvar iskoristio kako bi "porazgovarao" s hrvatskom publikom. Naglasio je kako već jako dugo čeka da nastupi u Hrvatskoj, a publici je poručio da jedinstvena i veličanstvena.

U publici TBF, Damir Hoyka i Božidar Kalmeta

Iako nije svirao neke od svojih najvećih hitova poput "Mr. Cabdriver", "Are You Gonna Go My Way" ili "I Belong To You" Lenny je publiku oduševio, posebno bisom, za kojeg je zasvirao "Belive", te zadarsku publiku, između ostalih i nesretne TBF-ovce, Božidara Kalmetu i modnog fotografa Hoyku, poslao kući sretne i zadovoljne.

V.V.
Foto: ezadar.hr

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara