Uočili su čudne znakove pred kućom i posumnjali na lopove, istina ih posramila

Uočili su čudne znakove pred kućom i posumnjali na lopove, istina ih posramila
Foto: Facebook

NEPOZNATA osoba na Facebooku je podijelila svoju brigu oko čudnih oznaka iscrtanih kredom koje je primijetila u blizini svoje kuće. Zbog toga se okrenula internetu kako bi pokušala pronaći odgovore.

"Vjerojatno nije ništa bitno ili je nešto glupo, ali ispred svog doma na Bolton Roadu našao sam ove tragove krede. Nigdje drugdje nisam vidio ništa slično, samo ovaj crtež, pa sam pomislio da se radi o nečem neobičnom", napisao je u objavi na Facebook grupi uz fotografiju koja prikazuje kružnicu u kojoj je nacrtana kratka crta.

"Živim u Norfolku gdje ima mnogo lopova koji ostavljaju tragove pred kućama koje imaju pse kako bi drugim lopovima ukazali na opasnost", napisao je jedan član grupe u komentarima, a autor objave objasnio je kako crteža nije bilo dan prije niti je sada tu, što znači da ga je netko obrisao. To ga je još više zabrinulo.

"Nedavno sam čuo za to da ljudi koji kradu ostavljaju kamenje i druge tragove ispred kuća ili na zidove u blizini kako bi drugim lopovima rekli da tu živi siromašna ili ugrožena obitelj. Policija je o tome obavijestila na svojim stranicama. Ipak, ovo može biti nešto potpuno bezazleno", napisala je druga osoba.

Nakon što su nastavili raspravljati o lopovima, policiji i mjerama sigurnosti, jedna članica grupe otkrila je o čemu se radi i dobro nasmijala sve svojim komentarom. "Moj sin je u školi dobio kredu pa je na putu do doma crtao guze svakih dvadesetak metara. Žao mi je", napisala je dodavši: "Još nije usavršio umijeće crtanja stražnjice, ali da, na dobrom je putu."

Zabrinuta osoba konačno je odahnula nakon što je misterij riješen te se smijala s ostalim korisnicima Facebooka koji su podijelili njenu brigu. "Ovo je najbolja stvar ikad", zaključio je jedan član grupe.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara