Upecala je najpoželjnijeg neženju: I ona ima milijarde, a šuška se da je jako podla

Upecala je najpoželjnijeg neženju: I ona ima milijarde, a šuška se da je jako podla
Foto: Instagram

BROOKLYN BECKHAM zaručio se manekenkom Nicolom Peltz, a među čestitarima su između ostalih Paris Hilton i Lewis Hamilton. To nije nikakvo čudo kad se uzme u obzir da su njegovi roditelji bogati, no njeni su još bogatiji.

"Prije dva tjedna zaprosio sam svoju srodnu dušu i ona je rekla da. Najsretniji sam čovjek na svijetu. Obećavam da ću biti najbolji muž i otac. Volim te dušo", napisao je on.

Njegova mama Victoria nije skrivala sreću: "Najuzbudljivija vijest! Ne možemo biti sretniji. Želimo vam puno ljubavi i život pun sreće", napisala je.

Prsten kojim je Brooklyn zaprosio Nicole koštao je 1,3 milijuna kuna. Prohodali su u listopadu prošle godine, vezu javno objavili u siječnju, a u ožujku se uselili u zajednički stan u New Yorku. Britanski mediji pišu da će na vjenčanje potrošiti više od 30 milijuna kuna, jer će održati dva slavlja, po jedno sa svake strane Atlantika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

soulmate

Objavu dijeli nicola (@nicolaannepeltz)

"David i Victoria su presretni. Uvjereni su da je Brooklyn našao curu koja nije s njim zbog slave i novca. Rano je za datume, no nadaju se da će svadba biti krajem idućeg ljeta ili početkom jeseni", rekao je izvor.

Za novac se ne moraju brinuti, jer je Nicolin otac američki milijarder Nelson Peltz. Da je široke ruke dokazuje činjenica da je potrošio 6,7 milijuna kuna na bar micve svoja dva sina 2016. godine.

Nicola (25) najmlađa je od osmero braće i sestara. Sanjala je o karijeri hokejašice dok je s 12 godina nisu upisali u dramsku skupinu. Prva uloga bila joj je u spotu za pjesmu Miley Cyrus kad je imala 13 godina. Glumila je kćer Marka Wahlberga u filmu Transformers: Age Of Extinction. Prije četiri godine bila je u vezi s Justinom Bieberom, a prije tri s Anwarom Hadidom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

stay 💖 home 💖 please 💖 i love you

Objavu dijeli nicola (@nicolaannepeltz)

U jednom intervjuu je glumica Bella Thorne govorila o "holivudskoj podloj curi", a špekuliralo se da je govorila upravo o Nicoli.

"Ona je u ovom poslu i jako, jako podla. Izbjegavam je pod svaku cijenu. Čak je ni ne pozdravljam. Njena braća i sestre nisu podli poput nje, samo je ona takva. Jedan od razloga zbog kojih je ne volim jer je od djetinjstva milijarderka i nije morala raditi za ništa u životu", rekla je Bella, a Nicola nikad nije komentirala špekulacije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli nicola (@nicolaannepeltz)

Njen otac Nelson Peltz težak je 10,9 milijardi kuna, što je nekoliko puta više od 3,1 milijarde koliko imaju Beckhamovi. Ima dva privatna aviona, a Beckhamovi nemaju nijedan. Svoje bogatstvo je stvorio sam nakon što je odustao od fakulteta i malo obiteljsko poduzeće koje se bavilo smrznutom hranom pretvorio u najvećeg distributera smrznutom hranom na sjeveroistoku Amerike. Nakon toga je osnovao najveći kompaniju za pakiranje na svijetu Triangle Industries koju je prodao 1989. za 840 milijuna dolara.

Desetljećima je susjed Donaldu Trumpu u Floridi te je podržao njegovu kandidaturu, a njegov broj je među brojevima moćnika pronađenima u maloj crnoj knjižici Jeffreyja Epsteina.

Nicolina majka Claudia je bivša manekenka i Peltzova treća supruga, a u braku su od 1985. godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara