Upoznajte finaliste Izbora za Miss i Mistera Hrvatske - bez photoshopa!

Za one kojima imena ništa ne znače, fotografije javnosti još uvijek nepoznatih finalista mogu pogledati u galerijama fotografija (gore desno), a za one koji se povode za starom maksimom "Nomen est omen", odnosno "znam tu osobu s ulice/iz škole/to mi je bivša cura", objavljujemo imena.

Djevojke koje su se najviše svidjele žiriju među kojima se našla i hrpa poznatih faca poput Vlade Kalembera i supruge mu Ane Rucner, Stefany Hohnjec, Nenada Ninčevića, Mladena Mlinarića, Stjepana Božića i drugih, su: Anita Stanić, Ivana Jugović, Kristina Brkić, Marina Cvetković Marossini, Morena Stainko, Petra Tomšić, Tatjana Barać, Tea Škrlec, Valentina Močibob, Žana Ana Grgić, Sandra Cerin, Valentina Guljaš, Ivana Znaor, Andrea Kraljević, Kristina Suton, Tajana Jeremić, Ines Kralj i Glorija Jurišić.

Među njima se nalaze i djevojke koje su se u finale plasirale izravno, pobijedivši na regionalnim izborima ljepote, koji su se početkom godine održavali diljem Hrvatske i, kako doznajemo, privukli brojne mlade ljude koji sanjaju o modi i hodanju na pisti, ali i posjetitelje, koji su već tradicionalno zainteresirani za ovakve manifestacije.

Muški ljepotani koji će se boriti za titulu Mistera Hrvatske te nakon četverogodišnje stanke istu preuzeti Mariju Valentiću koji ju je osvojio 2003., kada je održan posljednji takav izbor, su: Goran Naranđa, Marko Petak, Miroslav Žaknić, Gordan Bulić, Antonio Šipić, Matija Rečić, Dejan Brcković, Marko Batur, Zvonimir Pranjić, Ognjen Bičanić, Krešimir Šimić, Bruno Lakušić, Ivan Ostopan, Roman Čubela, Stjepan Fligić, Luka Zdenjak, Alen Kostelac i Matija Guliš.

Pripreme za Izbor počinju već 7. svibnja, kada će se ovih 36 manekenskih nada uputiti na Rabac, gdje će u ugodnom ambijentu savladavati koreografije, dodatno raditi na svom stilu i izgledu te, naravno, upoznavati jedni druge. Velika završnica održat će se 10. lipnja u HTV-ovom studiju Anton Marti, a nove Miss i Mistera Hrvatske očekuju bogate nagrade i putovanje na finalni svjetski izbor u Moskvu. A sad u galerijama (desno) pronađite svoje favorite!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara