Urnebesan "Povratak u hrvatsku budućnost": Marty, zatvori oči, mogao bi vidjeti nešto grozno

Urnebesan "Povratak u hrvatsku budućnost": Marty, zatvori oči, mogao bi vidjeti nešto grozno

Screenshot: Facebook, News Bar

DOK fanovi diljem svijeta obilježavaju famozni datum iz drugog nastavka Povratka u budućnost i uspoređuju gadgete, budućnost je u Hrvatsku stigla u sasvim drukčijem obliku no što je to Marty mogao zamisliti osamdesetih.

Sukladno tome, ekipa News Bara složila je urnebesan video pod nazivom "Povratak u hrvatsku budućnost", u kojem kultni Doc i Marty 21. listopada 2015. stižu u - Zagreb.

"Danas se u Zagrebu pojavio DeLorean iz 1985. Doc je dobro podesio vrijeme, ali je pogriješio zemlju. Ono što su vidjeli u Hrvatskoj toliko ih je prestrašilo da su odlučili zbrisati u prošlost", napisali su Newsbarovci u opisu videa.

U poznatim scenama popularnog filma novi sporedni likovi su  Ivo Josipović, Glavaševa "garda" i Tomislav Karamarko, a domaći "filmaši" ono "najgore" su ostavili za finalnu scenu.

"Marty, zatvori oči, mogao bi vidjeti nešto grozno", savjetuje Doc u dramatičnom trenutku prije povratka u njihovo vrijeme.

Evo kako izgleda Povratak u hrvatsku budućnost.

 
POVRATAK U HRVATSKU BUDUĆNOST

Danas se u Zagrebu pojavio DeLorean iz 1985. Doc je dobro podesio vrijeme, ali je pogriješio zemlju. Ono što su vidjeli u Hrvatskoj toliko ih je prestrašilo da su odlučili zbrisati u prošlost.

Posted by News Bar on Wednesday, 21 October 2015
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara