Uskoro u prodaji šesti broj Loadeda

OVIH dana izlazi novi broj časopisa za one koji bi trebali znati bolje. Novi Loaded je bolji i krcatiji nego ikad.

Ovo je već šesto izdanje odličnog časopisa za mlade u kom možete pročitati apsolutno sve što zanima jednog mladog muškarca. I to naravno nije sve! Loaded vam ovaj mjesec poklanja CD kompilaciju uz koju će odvlačenje komada u turistički posjet vaše spavaće sobe biti lakše nego ikad prije.

Iz redakcije su procurile glasine da CD za «barenje» doista funkcionira. Naravno da Loaded brine i za one koji nemaju CD player, pa je njima pripremio posebno iznenađenje - Zoricu Pupovac, inače kraljicu Hrvatske, koja je u sitnim noćnim satima odlučila prošetati svoje božanstvene obline ulicama metropole.

Zorica se svlačila levitirajući nad asfaltom u središtu betonske džungle, sve dok nije ostala gola na cesti. Loaded, kojem je skromnost nepoznanica, uz Zoricu, koja vam se smije s naslovnice, u ovom broju nudi još jednu dobro poznatu kraljicu - Ginu Lee, kraljicu kalifornijskih plaža i djevojku koja vas je provocirala svojim savršenstvom u serijalu Baywatch.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za one koji bi trebali znati što je to dobra tema Loaded je pripremio priručnik za dobar tattoo, predstavio svijet stripa, razgovarao sa Šovagovićem, razvalio Mirka Miočića svojim pitanjima, a svog su urednika poslali u Zoo da istimari slona. Riječ ili dvije će vam reći Dubravko Mataković, Rob Mazurek i Edo Maajka.

U ovom Loadedu ćete saznati kako se treba postaviti pri upoznavanju s «njenim» roditeljima, i kakve opasnosti vrebaju u ljubavi preko Interneta.

Kao što vidite novi Loaded je doista krcat. Osmjehe će vam izmamiti i njihovi ekstra pokloni - Putovnica zadovoljstva i veliki plakat Zorice Pupovac.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara