Ušminkajte Citroen C2

Ušminkajte Citroen C2

ATRAKTIVNI Mini je dobio društvo. Gradski šminker, Citroen C2 uskoro će biti moći dodatno opremiti brojnim atraktivnim detaljima. Snažna personalizacija sasvim sigurno će mu priskrbiti epitet svojevrsnog statusnog simbola.

Brojni kitovi se najvećim djelom oslanjaju na oplemenjivanje vanjštine automobila. Tako je moguće C2 srediti po uzoru na C2 Super 1600 rally izvedbu, što uključuje nove odbojnike, spojlere i pragove. Karoserijski dodaci biti će dostupni pojedinačno ili u paketu, čime je dodatno potencirana mogućnost individualizacije.

Naravno, kupci će na raspolaganju imati bogatu paletu aluminijskih naplataka dostupnih u veličinama od 14 do 16 inča. Vlasnici jeftinijih izvedbi moći će svoj Citroen opremiti svjetlima za maglu, a u ponudi će biti nekoliko modela bočnih pokazivača smjera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uljepšavanje interijera moguće je ostvariti po standardnom receptu, što će reći da se na popisu dodatne opreme nalaze alu-umetci, nekoliko transparentno obojenih ručica mjenjača, pa čak i dvije izvedbe otvora na krovu.

Ukoliko vam nakon cjelokupnog ukrašavanja modela preostane nešto novaca, Citroenovi koncesionari će vam omogućiti da C2 opremite potentnim audio-sustavom, PDC (pomoć pri parkiranju) sustavom ili pak satelitskom navigacijom sa LCD zaslonom u boji. Trenutnu ponudu dodatne opreme za C2 možete vidjeti i na stranicama našeg zastupnika (http://www.citroen.hr/Doprema.asp?auto=C2), a kako to izgleda recimo u Velikoj Britaniji pogledajte ovdje ( www.accessories.citroen.co.uk ).

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara