Uštedite novac i vrijeme kroz najjednostavnije učenje stranih jezika

Uštedite novac i vrijeme kroz najjednostavnije učenje stranih jezika
Foto: Press

SVE ONE novogodišnje odluke o učenju novih jezika u 2019. bit će puno lakše i ispuniti ako se priključite jednom od tečajeva engleskog, njemačkog ili španjolskog jezika u Školi stranih jezika ERYIA. Ova škola, prva ovakva u Hrvatskoj i sa sjedištem u Slavoniji, već dvije i pol godine pomaže ljudima iz cijelog svijeta naučiti strane jezike na jednostavan, inovativan i isplativ način.

Koja je njena tajna?

U Školi stranih jezika ERYIA uštedjet ćete novac i vrijeme, a možete ju pohađati gdje god se nalazili. Ovo je moguće jer se u njoj tečajevi održavaju online preko live-streama, a vi pri tome možete biti na bilo kojoj željenoj lokaciji. Potrebno vam je samo računalo i pristup internetu, a kad ste gotovi s nastavom uštedjeli ste vrijeme i novac na putovanje od škole do kuće. Tečajevi se u ovoj školi odvijaju u virtualnim učionicama pa zbog toga sudjelujete u zabavnoj i interaktivnoj nastavi.

S obzirom na to da vas kroz cijeli proces vodi profesor, vrijeme učenja puno je efikasnije iskorišteno nego u tečajevima u kojima učite sami preko računala jer se u takvim situacijama najčešće događa da odugovlačite s učenjem, nemate osobu koja bi vam ispravila greške te tako zapravo gubite novac. Također, virtualne učionice puno su sofisticiranije i metodički pogodnije mjesto za učenje od recimo Skypea.

Kako to sve izgleda?

Nastava se u ERYIJI održava preko interneta, ali uživo s profesorom s kojim komunicirate preko kamere i mikrofona na vašem računalu. Jednostavnost ove metode je u tome što za pristup virtualnim učionicama nije potrebno instalirati nikakav program niti kupovati dodatne uređaje, već se sve odvija u internetskom pregledniku, a spajate se preko linka koji vam vaš profesor šalje na e-mail adresu. Virtualna učionica na ekranu izgleda kao bijela pozadina na kojoj se mogu rješavati zadaci, gledati video materijali, slušati audio zapisi, pratiti prezentacije i još mnogo toga, a spomenuti dio komunikacije preko kamere i mikrofona odvija se u kutu ekrana.

Da biste lako mogli pratiti gradivo, radne materijale dobivate uključene u cijenu tečaja te vam oni ostaju u trajnom vlasništvu. Na ovaj način nakon uplate cijene tečaja nemate nikakvih dodatnih troškova.

Vrlo jednostavno, inovativno i isplativo, zar ne? Ovim idejama vodila se i osnivačica škole, Eva Bošković, magistra edukacije engleskog i njemačkog jezika koja je odrasla u malom selu Bistrinci u Slavoniji, završila studij u Osijeku, a onda krenula u dvije godine putovanja po svijetu gdje je na mjestima kao što su Australija, Hong Kong, Kanada i Amerika skupljala iskustvo i ideje koje je po povratku u Hrvatsku primijenila u ovoj efikasnoj i suvremenoj školi stranih jezika. Za svoje poduzetničke ideje već je i nagrađivana, a vi se prijavom u ovu školu možete se inspirirati njenom pričom i pripremiti za svoje velike životne korake.

Gdje se možete prijaviti?

U Online školi stranih jezika ERYIA trenutno traju prijave za novi krug grupnih i individualnih tečajeva engleskog, njemačkog i španjolskog jezika koji počinju u veljači te za prijavu do 13.1.2019. možete ostvariti 10% popusta. Više informacija možete pronaći na njihovoj web stranici: http://eryia.eu/, Facebooku https://www.facebook.com/eryia/ ili preko e-maila info@eryia.eu

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?