Uvjerljivo najpovoljniji internet paketi na tržištu

Uvjerljivo najpovoljniji internet paketi na tržištu

Foto: Press

TERRAKOM, jedan od rijetkih telekom operatora u Hrvatskoj koji su trenutno u stopostotnom domaćem vlasništvu, privatnim (rezidencijalnim) korisnicima nudi usluge izrazito brze internet veze, neograničenog telefoniranja za 0 kn/min prema svim fiksnim i mobilnim mrežama u Hrvatskoj (plaća se samo uspostava poziva) te više od 70 digitalnih TV programa na jednom prijemniku.

Sve navedeno Terrakom nudi putem vlastite optičke infrastrukture koju je dosad proširio na nešto više od 25.000 priključaka u Zagrebu, Sesvetama i Kutini, osiguravajući korisnicima najstabilniju, najkvalitetniju i najbržu internet vezu.

Primjerice, internet paketi na optici (u ponudi se očituju kao OPTIK paketi) nude brzine i do 100 Mbps pri čemu cijene DUO paketa započinju od 109 kn/mj dok niti jedan duo paket nećete platiti više od 249 kn/mj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako, cijene TRIO paketa započinju od 179 kn/mj, dok je najskuplji 259 kn/mj što ih, ako se u obzir uzmu brzine od minimalnih 70 do maksimalnih 100 Mbps, definitivno čini najpovoljnijim telekom paketima na domaćem tržištu.

Nakon odabira paketa, a uz ugovor na 24 mjeseca, korisnik je u mogućnosti odabrati između nekoliko akcijskih ponuda. Posljednja od njih uz bilo koji solo, duo ili trio OPTIK paket nudi nevjerojatno povoljne cijene LED TV-a 82 cm, od koji je najniža ona od 15 kn/mj uz bilo koji trio paket.

Sve Terrakom akcijske ponude možete pogledati OVDJE

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?