U Big Brotheru voditelji, nogometaš i Kristina Votka, netko je već izbačen

U Big Brotheru voditelji, nogometaš i Kristina Votka, netko je već izbačen

Foto: RTL

VEČERAS je počela dugoočekivana nova sezona najpopularnijeg reality showa ovih prostora – Big Brothera.

U 20 sati u novu kuću u zagrebačkoj Dubravi uselili su se  javnosti poznati, ali i potpuno nepoznati stanari koji će u njoj nastojati provesti punih 50 dana i osvojiti glavnu nagradu koja iznosi 300 tisuća kuna. U ulozi voditeljice showa Antoniju Blaće zamijenila je Marijana Batinić. Stanare očekuju brojni dnevni, tjedni zadaci, iznenađenja i tajne koje su za njih pripremljene.

U prvoj večeri već je izbačen jedan stanar, a održane su i prve nominacije.

Predstavljen prvi stanar s tajnom misijom

Voditeljica Marijana Batinić pozdravila je gledatelje iz novog, raskošnog studija Big Brothera. Show je otvoren montažom isječaka ranijih sezona s prizorima gledateljima već dobro poznatih kandidata.

Prvi stanar već je od jučer u kući, a riječ je o voditelju Neni Pavinčiću. Bio je suvoditelj prve sezone, a sada će imati priliku biti stanar. "To shvaćam kao sportsko natjecanje", istaknuo je Pavinčić i dodao da se nada da neće razočarati gledatelje kao stanar.

Neno Pavinčić dolazi iz Rijeke gdje je televizijski voditelj. Neno je vesela osoba koja uživa u društvu svojih prijatelja. Okušao se i u glazbenim vodama, a svoju djevojku Antonelu Malis je zaprosio na riječkim stepenicama. Neno je bio i voditelj RTL-ovog kviza Veto te prve sezone Big Brothera zajedno uz Dariu Knez. U Kući će mu najviše nedostajati njegova zaručnica Antonela koju bi ujedno da može i poveo sa sobom u najpoznatiju kuću na svijetu.

Big Brother je otkrio da će Neno imati posebnu ulogu u kući, za razliku od ostalih stanara. Ostat će skriven u ispovjedaonici i promatrati nove stanare koji ne smiju znati da on ima tu tajnu misiju. Zadatak mu je da bude prvi izbačen iz kuće, a za to će se morati pobrinuti svojim ponašanjem.Kuća se puni stanarima - nogometaš, manekenka, pjevačice i voditelji

Violeta Terček ističe da je "luda ko kupus" i da su joj strast kolači i deserti. Otvorena je, nasmijana i navikla na kamere pred kojima je potpuno prirodna.

Violeta Terček rođena je u Banja Luci, a kao mala željela je biti slastičarka, a u Big Brotheru je odlučila sudjelovati zbog izazova. Budući da ne poznaje još ostale stanare ne zna s čime bi se mogla isticati naspram ostalih, a u Kući će joj jedino nedostajati njezini psi. Kada bi mogla sa sobom povesti jednu osobu bila bi to njezin suprug. Najhrabrija, a ujedno i najgluplja stvar koju je u životu učinila, priznaje, bila je ta što je odlučila otići u vojsku, a u Kući je iz takta, kaže, može jedino izbaciti ona sama.

Romano je bivši nogometaš koji dolazi iz Splita. Igrao je za Hajduk, Imotski, Zadar, Split i u Sloveniji, a sada je u mirovini. "Ulazak u kuću mi je zadovoljstvo, zabavljat ću se i tulumariti", najavio je Romano.

Romano Obilinović dolazi iz Splita, a nakon uspješne nogometne karijere u NK Splitu, danas se bavi održavanjem nogometnog terena. Romano je kao dječak sanjao da jednog dana postane nogometni trener, a najviše se plaši visine. U Big Brother Kuću će ući zbog druženja, zabave i izazova, a ne radi novca, iako, ako pobjedi, priznaje, novce bi potrošio na putovanje. Od ostalih stanara u Kući Romano će se isticati bacanjem viceva iz rukava po čemu je i poznat u sportskim krugovima. U Kući će mu najviše nedostajati njegova nogometna ekipa. Najhrabrija stvar koju je Romano napravio u životu bila je ta da je spasio čovjeku život u jednoj automobilskoj nesreći, a najgluplja, kako otkriva, kada se potpuno gol bacio u snijeg! U Kući ga ništa neće moći izbaciti iz takta.

Kuća se polako punila stanarima. Ušli su i Tamara Posavčić iz Zagreba te Dražen Kocijan iz Bjelovara. Dražen Kocijan - Kocka je radijski voditelj kojeg mnogi prepoznaju po glasu. Opisuje se kao jednostavna osoba koja ne stvara probleme, ali ne voli neurednost i neodgovornost.

Dražen Kocijan – Kocka rođen je u Bjelovaru, a kao dijete želio je biti kuhar. Kocka se najviše plaši zmija i bolesti, a u Big Brotheru se odlučio sudjelovati iz znatiželje. Ako pobijedi Kocka će novce pametno potrošiti iako je stanar najpoznatije kuće na svijetu postao prije svega radi izazova. Kaže da će se u Kući isticati time što će biti prirodan, odnosno, onakav kakav jest. Najviše će mu nedostajati mobitel i radio na kojem radi te njegovi sinovi. Kocka za sebe kaže da je jednostavan, tolerantan i iskren, a u Kući će ga iz takta najlakše izbaciti neurednost drugih.

Tamara se bavi bodybuildingom u kategoriji bikini fitness. Pazi na prehranu, svoje tijelo i u teretani je kao doma. Bila je i miss fotogeničnosti na izboru za Miss sporta. Ističe da su žene često ljubomorne na nju.

Tamara Posavčić rođena je u Zagrebu, a kao malena željela je biti glumica. Ipak, Tamara je postala bodybuilderica koja se, kako kaže, ne plaši ničega. U Big Brotheru je odlučila sudjelovati iz znatiželje i zabave, a ako pobijedi nagradit će sebe putovanjem. Njezin plan za doći do pobjede u najpopularnijem reality showu na svijetu jest biti svoja, s čime se, kaže, i isticati u odnosu na druge stanare. Tamara ima troje braće i sestara, a osoba koja će joj u Kući najviše nedostajati je netko tko je njoj jako drag ali ne želi otkriti njegovo ime. Najhrabrija stvar koju je u životu učinila, otkriva, bila je fotografiranje sa zmijom, a najgluplja, isto to jer ju je ta zmija ugrizla! U Kući će je iz takta najbrže izbaciti sebičnost, zloba i ljudska glupost.

Katja Usenik nova je stanarka. Voli tetovaže i navodi da je "vrlo fleksibilna". U javnosti je poznata i po aferi s kuharom Dinom Galvagnom. Obožava selfieje i društvene mreže na kojima može pokazati svoje kvalitete.

Katja Usenik dolazi iz Rijeke, a bavi se trgovinom fitness opreme i sportske prehrane. Katja se ne plaši ničega, a za sudjelovanje u najpopularnijem showu na svijetu se odlučila jer joj je to, kako kaže, zabavan izazov i ne događa se dva put u životu. Ako pobijedi, Katja će novce potrošiti na putovanja i drage ljude, a ima i plan kako doći do pobjede, no ne želi ga otkriti. Budući da za sebe kaže da je uvijek optimistična i da zrači 'pozitivom, s tom osobinom će se, otkriva i isticati u odnosu na druge stanare. Najhrabrija stvar koju je Katja u životu napravila bila je ta da odselila u Pariz s 18 godina. U Kući će je najlakše izbaciti iz takta nepridržavanje pravila od strane drugih stanara.

Ivica Trušček je hrvatski borac vrlo aktivan u ringu, no smatra da je preblag. "Big Brother je veći izazov nego borbe", tvrdi Ivica.

Ivica Trušček rođen je u Koprivnici, a već kao dijete maštao je o tome da postane borac, a to mu se ostvarilo pa je tako postao MMA borac. Iako u ring ulazi bez problema, Ivica se plaši vožnje motora. U Big Brother, priznaje, prijavio se zbog novaca jer, kako kaže, mora podmiriti dugove. Za osobinu kojom će se isticati u odnosu na druge stanare navodi da će šutjeti najviše od svih, a u Kući će mu najviše nedostajati njegova djeca. Ritual kojeg se u Kući neće moći odreći je, kaže, trening. Ivica sebe smatra upornim, povučenim i pravednim, a u Kući će ga iz takta najlakše izbaciti galama ili pušenje u spavaonici.

Nakon prvih stanara, u Big Brother kuću ušlo ih je i još. Svakoga od njih najprije smo upoznali u studiju prije nego što su se pridružili ostalim stanarima.

Ines Huskić je iduća stanarka. Poznata je iz showa Hrvatska traži zvijezdu, a u kući je jer joj je to nova avantura.

Ines Huskić rođena je u Zagrebu, a kao dijete željela je postati pjevačica što joj se i ostvarilo. Ines se plaši bolesti i pauka, a u Big Brother avanturu upustila se zbog novca i avanture. Ako pobijedi novce će potrošiti na godišnju zalihu nutelle te napokon otići na operaciju stopala, koju kako kaže, ne pokriva HZZO. U Kući će se isticati timskim radom, a najviše će joj nedostajati Internet, jer je, priznaje ovisnik te njezina prehrana budući da je izbirljiva.Najhrabrija stvar koju je Ines učinila u životu jest, veli, to što je postala pjevačica, a najgluplja ta što je studirala u Hrvatskoj. U Kući će je iz takta najlakše izbaciti nepažljivost stanara na zajedničke prostore i olako shvaćanje zadataka.

Stanari su bili vidljivo zadovoljni prinovom u kući, iako mnogi od njih nisu sigurni čime se Ines bavi. Ipak, spremni su i zapjevati s njom.

Još jedna žena ušla je u Kuću. To je Kristina Vukas, pjevačica iz Splita, poznata i kao Kristina Votka, po svom najvećem hitu.

Kristina Vukas dolazi iz Splita, a bavi se pjevanjem. Atraktivna pjevačica plaši se, kako kaže, 'teletubiesa', a za sudjelovanje u Big Brotheru odlučila se jer je željna avanture. Ako osvoji glavnu novčanu nagradu Kristina će je dati jednoj od svoje dvije sestre, a kao osobinu kojom će se isticati u odnosu na druge stanare je vrckavost. U Kući će joj nedostajati njezin studio jer, otkriva, stalno voli stvarati nešto novo. Najhrabrija stvar koju je učinila u životu bila je ta da je otišla u Ameriku bez novaca i poznanstava, a najneugodnija ona kada je pala s balkona! U Kući će je iz takta najlakše izbaciti svađe, a da sa sobom u Kuću može povesti jednu osobu, bila bi to, kaže, njezina mlađa sestra da je nasmijava.

Još jedna ženska stanarka je manekenka Marina Raguž. Radi u inozemstvu jer smatra da u Hrvatskoj ne može živjeti od toga. Nada se da će vidjeti je li "zdrava u glavi" tijekom boravka u kući.

Marina Raguž rođena je u Vojvodini, a bavi se modelingom. Marina se plaši kokoši i smrti, a u Big Brotheru će sudjelovati zbog zabave, novih izazova i društva. Iako ne poznaje ostale stanare, misli da će se isticati time što je staložena osoba koja ne voli ogovarati ljude te se slaže sa svim normalnim ljudima. U Kući će joj najviše nedostajati njezin dečko, s kojim, kako kaže, dijeli sve, ali i solarij koji inače koristi bar dva puta tjedno. Najneugodnija stvar koja se Marini dogodila je kada je na jednoj modnoj reviji ostala bez cipele. U Kući će je, veli, iz takta izbaciti neuredne osobe, ali u sukobe neće ući osim ako ih je nemoguće izbjeći.

Iako su stanari oduševljeni nizom ljepotica koje ulaze u kuću, počeli su izražavati laganu zabrinutost nedostatkom muškaraca.

No, i stanarke su dobile poslasticu – u Kuću je ušao maneken Fabio Čulinović. Nada se da ga ljudi ne pamte samo po izgledu, nego i po karakteru, a tvrdi da s njim nema šale.

Fabio Čulinović dolazi iz Rijeke, a kao dijete maštao je o tome da postane glumac. Trenutno radi kao konobar, a plaši se neuspjeha i dosade. Sudjelovat u Big Brotheru odlučio je jer želi napraviti, kako kaže, nešto čega se plaši, a i smatra da će mu to iskustvo otvoriti vrata za dalje.Ako pobijedi Fabio će novac uložiti u daljnju izgradnju sebe i svojih planova, a do pobjede misli doći tako što će biti jednostavan. Ipak, u Kući će mu nedostajati sloboda kretanja, a iz takta bi ga mogli izbaciti stanari koji lažu, prevrtljivi su i dvolični.

Kada se Fabio pojavio pred stanarima, čuli su se entuzijastični zvukovi ženskih natjecateljica.

U Kuću ulazi i Jurica Pađen, poznati glazbenik. "Još me nitko nije platio da ništa ne radim pa da vidim i kak to izgleda", objasnio je Jurica svoje motive. Priznao je i da Big Brother uopće ne doživljava i da ni ne zna što ga čeka u Kući.

Jurica Pađen rođen je u Zagrebu, a od malena je želio biti gitarist u bendu. Poznati glazbenik plaši se bolesti, a smatra da se ničim neće isticati u odnosu na druge stanare u showu. U Kući će mu najviše nedostajati obitelj i knjige, a da može sa sobom bipoveo Keith Richardsa, jer, kaže, s njim bi mogao dobro zatulumariti. U Kući bi ga iz takta najlakše moglo izbaciti to da ga netko stalno gnjavi.

Marijana Batinić pokušala je navesti stanare da pogode tko im dolazi pjevanjem njegovih hitova, no od stanara se čulo i to da se radi o Johnnyju Štuliću prije nego što su shvatili da je riječ o Pađenu.

Zadnji stanar je Branimir Kamber, glumac iz brojnih reklama.

Branimir Kamber dolazi iz Zadra, a od malena maštao je da će jednog dana postati sportaš, no na kraju je postao pravnik. Za sudjelovanje u Big Brotheru se odlučio ne bi li, kako kaže, bio primjer mladim i 'malim' ljudima. Ako osvoji novčanu nagradu, Branimir će je dati svojoj mami, a plan mu je do pobjede doći iskrenošću i poštenjem. Osobina kojom će se isticati u odnosu na druge stanare biti će socijalna inteligencija, a najviše će mu u Kući nedostajati njegova baka Maša i privatnost. Najhrabrija stvar koju je u životu učinio bila je ta što je proputovao šest kontinenata, a najneugodnija situacija bila mu je prvi poljubac. U kući će ga najlakše iz takta izbaciti pušenje cigareta.

Nakon ulaska svih stanara, Big Brother im je pripremio tulum, hranu, piće i glazbu da se opuste i međusobno upoznaju. No, priredio im je i iznenađenje - moraju izbaciti nekoga iz Kuće već večeras. Iako je Nenina misija bila da bude toliko nepodnošljiv da ga prvog izbace, nije uspio - stanari su odlučili da u Kući više ne žele Tamaru.

No, iznenađenjima nije kraj - na redu su i prve nominacije.

Kocka je nominirao Fabia i Ines Huskić, Branimir je nominirao Nenu i Juricu Pađena. Jurica želi izbaciti Marinu i Ines jer obje ne znaju kuhati, a njihov manjak umijeća u tom području ga brine.
Marina je nominirala Violetu i Nenu nakon mnogo muke da se sjeti njihovih imena.
Ines također ne želi Nenu u kući, ali i Ivicu zbog manjka komunikacije s njim.

U ispovjedaonicu je ušao i Fabio koji je nominirao Romana "jer je preslobodan" i Nenu. Romano je pak nominirao Nenu i Ivicu, koji je i za njega previše šutljiv. Neno je pokušao nominirati nekoga za koga misli da nitko nije tako da ostvari svoju tajnu misiju, a to su Ivica i Kocka.

Violeta želi izbaciti Kristinu i Marinu zato što se boji za njih da se neće moći priviknuti na Kuću, iako su joj simpatične. Ivica je nominirao Violetu i Marinu, koja mu se čini uštogljena. Zadnje dvije nominacije su Katjine, a one su za Branimira, zato što se najmanje sprijateljila s njim, i Kristinu koja je "zatečena kućom i ima nokte koji neće potrajati ovdje".

Nakon zbrajanja, nominirani su Marina i Neno, za koje će gledatelji moći glasati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara