UZNEMIRUJUĆ PRIZOR Naručila je salatu, a ono što je dobila u njoj zgrozilo je internet

UZNEMIRUJUĆ PRIZOR Naručila je salatu, a ono što je dobila u njoj zgrozilo je internet

Foto: Yelp

JEDNA je žena naručila salatu u kalifornijskoj pizzeriji, a ono što je dobila zgrozilo ju je.

Naime, u njenoj saliti bila je mrtva žaba, a o svom groznom iskustvu Shawna C pisala je na stranici za recenzije Yelp. Kao da fotografija nije dovoljno grozna, opis večere u "BJ's Restaurant & Brewhouse" u West Covini jednako je grozan.

"Pojela sam možda četiri zalogaja kad sam primijetila da je okus malo drugačiji. Pomislila sam da je dresing možda malo gorak, a nakon što sam promiješala salatu u njoj sam našla mrtvu žabu. Da, ŽABU! Nikad nisam doživjela tako nešto", napisala je.

Šef restorana obećao joj je iskupiti se kad mu je rekla što se dogodilo, no ona je odbila i rekla mu da više nikad neće jesti kod njih.

"Rekao mi je da njihovi proizvodi dolaze od vanjskih proizvođača, no zar ne peru salatu prije serviranja? Rekla sam mu da ta žaba možda sadrži salmonelu jer on nema pojma koliko je dugo bila u vreći, a on nam je naplatio tri piva koja smo popili", ispričala je djevojka.

Osim što im je naplatio pića, zasmetalo ju je i to što je morala društvo odvesti negdje drugdje kako bi ipak večerali. Na kraju su joj iz restorana ponudili bon od 50 dolara, a ona je mislila da se šale.

Njen post vidjela je i upraviteljica restorana Krysteen Romero te joj se javno ispričala.

"Shvatili smo ovu situaciju ozbiljno i pokrenuli internu istragu", poručila je. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara