Vanessa Hudgens: Golišavo poziranje učinilo me mnogo pametnijom!

Vanessa Hudgens: Golišavo poziranje učinilo me mnogo pametnijom!

VANESSA HUDGENS, Disneyjeva zvijezda koja je na naslovnice završila zahvaljujući golišavim fotografijama namijenjenim njenom dečku glumcu Zacu Efronu, nakon čega je opet pozirala u golišavom izdanju, iako se u početku ispričavala, sada tvrdi da joj zbog skandala nimalo nije žao. Vanessa, koja u posljednje vrijeme glumi u filmu "High School Musical" i koju doslovce obožavaju milijuna fanova diljem svijeta, ispričala je da je nekako uspjela preživjeti sramotu koju je na sebe navukla zbog spornih fotografija, ali i da je naučila svoju lekciju, makar na teži način.

"Vjerujem kako se sve događa sa svojim razlogom i zbog toga ne bih povukla ništa od onoga što sam napravila. Ne volim baš previše pričati o tome jer je to trebalo biti nešto sasvim privatno. To mi je iskustvo bilo veoma traumatično i bila sam strašno uzrujana, no uz pomoć i bezuvjetnu podršku moje obitelji i prijatelja koji su uz mene bili cijelo to vrijeme nekako sam uspjela sve prebroditi", rekla je Vanessa koja je u vrijeme incidenta sa golišavim fotografijama imala tek 18 godina. Lascivne fotografije polugole Vanesse u roku od tek nekoliko sati obišle su cijeli svijet, i iako se za incident ispričala, bilo je upitno u kojem će se smjeru odvijati njezina karijera. Iako se činilo kako će je sve to koštati preostalih ugovora i poslovnih angažmana, danas 19-godišnjoj tinejdžerskoj zvijezdi karijera cvjeta bolje nego ikada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećam da svakim danom učim sve više i više stvari. Danas sam pametnija nego što sam to bila jučer ili prošle godine. Imam potpunu kontrolu nad onim što će se u budućnosti događati. Nekada mi je bilo jako teško, ali presretna sam što se nalazim tu gdje sad jesam", priznala je Vanessa.

Z.K.
Foto: Guliver/Getty Images

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara