Varteks ponovo u Metkoviću uz prigodne popuste

Varteks ponovo u Metkoviću uz prigodne popuste
Foto: Press

ATRAKTIVNA novouređena trgovina popularnog domaćeg modnog brenda Varteks, ponovo otvara svoja vrata stanovnicima Metkovića u četvrtak 20.12.2018., na adresi Matice Hrvatske bb.

Varteks se vratio u Metković! Sada još ljepši i atraktivniji i to baš uoči blagdanskih radosti i darivanja! Varteks je poznati domaći modni brand koji ove godine obilježava čak 100 godina postojanja. Cijenjen je zbog iznimno kvalitetnih i već legendarno dugotrajnih kaputa, odijela i drugih atraktivnih modnih kombinacija za žene i muškarce.

Upravo su tu beskompromisnu Varteksovu kvalitetu građani Metkovića oduvijek prepoznavali i cijenili. S obzirom na brojne zahtjeve vjernih kupaca iz Metkovića, Varteks se odlučio vratiti i predstaviti proširenom kolekcijom muških i ženskih modela.

U ponudi renovirane Varteksove trgovine u Metkoviću bit će velik izbor muških odijela od najkvalitetnije čiste runske vune i to različitih krojeva koji su prilagođeni raznim oblicima tijela: od srednjeg, visokog, niskog do punog stasa. Osim poslovnih i svečanih odijela, u ponudi će biti i kvalitetni zimski kaputi i jakne za muškarce i žene te majstorski krojene efektne modne kreacije haljina, sakoa, bluza, pulovera i modnih dodataka.

Građani Metkovića pozvani su u novootvorenu Varteksovu trgovinu u četvrtak 20.12.2018. godine u ulici Matice Hrvatske bb. To je ujedno i iznimna prilika za nabavku jedinstvenih poklona uz velike blagdanske popuste.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?