Vatrene djevojke nogomet podržavaju u novom golišavom izdanju

U PREDSJEDNIČKOM apartmanu hotela Sheraton predstavljene su odabrane "vatrene djevojke", poznate manekenke Simona Gotovac, Iva Dragović, Tina Katanić i Jelena Orešković, kojima je pripala čast da predstave nove "nogometne" dresove za žene. Kako se damama ne bi dogodilo da tijekom Eura 2008. ostanu usamljene i zamijenjene daljinskim upravljačem i televizorom, Robert Sever dizajnirao je vatrene ženske dresove koje bi svakoj djevojci i ženi trebali osigurati da se njihovi muškarci tijekom prvenstva ipak malo odlijepe od nogometne pošasti i posvete vrijeme ljepšim polovicama.

Vatrene djevojke predstavila je Nikolina Pišek, koja s dečkom Kristijanom Curavićem nema "nogometnih problema", jer kako kaže, niti jedno od njih nogometnom groznicom nije zaraženo. "Ne idem na Euro, inače ne idem u Austriju otkako šoping u Leibnitzu više nije popularan. Uopće ne pratim nogomet, čak ni ne znam nabrojati sve članove reprezentacije, i tu smo se Kristijan i ja našli. Njega su čak nedavno zvali na neki event vezan uz nogomet, ali odbio je, kad zamalo ne zna loptu prepoznati", rekla nam je Nikolina, kojoj je laknulo kad je doznala da je nacionalna televizija nema namjeru angažirati u emisijama službeno posvećenim Euru.

Simona nogometaše ne zna nabrojati, ali navija svim srcem

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, za razliku od Nikoline, naše vatrene djevojke nogometu (i nogometašima) su u potpunosti posvećene. "Naravno da ću pratiti Euro, muž će gledati i meni će teško biti izbjeći travnjak na televizoru. Naše dečke u potpunosti podržavam i bodrim, ali ispred televizora. Na žalost, ne bih mogla izdvojiti niti najboljeg niti najzgodnijeg, svi su jednako izvrsni", rekla je Simona Gotovac, koja imena naših reprezentativaca nije znala nabrojati, ali dečki će joj sigurno oprostiti, kad je svim srcem vatrenim uz njih.

Ostale djevojke istaknule su kako im je velika čast da je baš njima pripala čast da muškarcima skreću pažnju na njihove djevojke, pa čak i za vrijeme trenutno najbitnije sporedne stvari na svijetu, Europskog prvenstva u nogometu. Robert Sever dres jedizajnirao kako bi pomogao ženama da svojim muškarcima skrenu pozornost na činjenicu da je i za vrijeme nogometnog prvenstva moguće odvojiti vrijeme za izmjenjivanje nježnosti s djevojkama, a ne samo s pivom i televizorom.

Vanda Voloder
Foto: Šime Eškinja

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara