Vedran Ćorluka: Siguran sam da ću naći svoju drugu polovicu, nisam razočaran u ljubav

Foto: Arhiva

VEDRAN ĆORLUKA dao je intervju za magazin Story i u njemu otkrio kako se osjeća zbog stalnih medijskih napisa o njegovom prekidu s Ivom Buzov. Prva stvar koju je otkrio u intervjuu bila je kako se osjeća odlično te kako njegova ozljeda odlično zacjeljuje. "Nisam baš bio toliko ozlijeđen, ali naravno da su roditelji najviše zabrinuti", rekao je kada je upitan je li ga majka njegovala dok je bio kod kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što sve najviše zanima, bio je njegov komentar na prekid veze s Ivom Buzov, o čemu su mediji naveliko pisali. "Ne zanima me ono što se piše pa se automatski i ne živciram oko toga. Ljudi oko mene mi kažu što se piše, ali to je moja privatna stvar i ne zanima me što o tome drugi imaju reći. Uostalom, tijekom godina dobiješ neki obrambeni mehanizam kad je o tome riječ, naposljetku, iskusniji si i shvatiš da te to ne smije dirati. Najvažnije mi je što misle moji najbliži, a sve ostalo je potpuno nevažno", rekao je Vedran za Story.

Iako su mnogi očekivali svadbu, između njega i Ive dogodio se prekid. "To je život, neke se situacije jednostavno dogode. Stvari nisu išle onako kako su trebale, razišli su nam se putevi, drugačije smo počeli razmišljati o životu. To ne znači da sam se razočarao u ljubav, naprotiv, nadam se da će biti još ljubavi, zapravo sigurna sam da ću naći svoju drugu polovicu", zaključio je Vedran. Otkrio je i kako ga je zaintrigirala jedna djevojka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara