Velika ljubav Katie i Posh propala kako je i počela - zbog skupe odjeće

Velika ljubav Katie i Posh propala kako je i počela - zbog skupe odjeće

VICTORIA BECKHAM i Katie Holmes mjesecima su se držale za ručice i hodale zajedno po društvenim zbivanjima Los Angelesa, no tom je velikom prijateljstvu, prema pisanju američkih medija, došao kraj. Odnos koji je narušen zbog velike ljubavi koju Tom Cruise i Katie Holmes iskazuju prema scijentologiji sad je i definitivno stvar prošlosti - Katie postaje uspješna dizajnerica, a to Victoria nakon svog modnog debakla jednostavno ne može podnijeti.

Kamen spoticanja je Tjedan mode u New Yorku, na kojeg je s novom VDB kolekcijom trebala otići Victoria Beckham. Nedavno se predomislila, ističući kako još nije spremna za kolekciju, pa novu odjeću neće predstavljati na reviji, već pred potencijalnim klijentima u uredu. Istovremeno, Katie Holmes se odlučila na svoju prvu kolekciju koju će predstaviti na istoj modnoj manifestaciji, a tome su, među ostalim, kumovale i brojne pohvale koje je dobila za vlastite kreacije predstavljene na posljednjih nekoliko holivudskih premijera.

Što će mala Suri bez dječaka Beckham...?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neizbježne usporedbe itekako smetaju Victoriji, koja smatra da je prijateljicu Katie puno toga naučila o modi i "stvorila je kao modnu ikonu". Do okršaja ipak nije došlo, već je na snazi "hladni rat" - dvije su se obitelji jednostavno prestale družiti, pa se mala Suri Cruise više ne igra s poznatim dječacima Beckham, a propale su i zajedničke večere.

Osim mode, i scijentologija se umiješala u njihov odnos - Cruiseovi su navodno preagresivno inzistirali na preobraćenju Beckhamovih, što je najviše smetalo upravo Victoriju. Jednoj se prijateljici, naime, povjerila da se "svi ponašaju kao da su u kultu", što je ova brzo prenijela medijima i izazvala još jednu svađu među slavnim holivudskim susjedima.

M.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara