Velikim castingom počele završne pripreme za Wella Fashion Week

Casting za skorašnji Wella Fashion Week okupio je danas mnoštvo djevojaka koje će od 2. do 6. svibnja nositi revije najpoznatijih domaćih, ali i inozemnih dizajnera. Među brojnim ljepoticama zapazili smo Rajnu Raguž, Fani Stipković, Miu Kovačić, Zoricu Pupovac, Miu Šlogar i druge poznate manekenke, koje sudjeluju na svim relevatnim modnim događanjima, pa će tako uljepšati i ovaj modni tjedan.

Casting, za kojeg su mnoge djevojke rekle da je prošao u "iznenađujuće opuštenoj atmosferi", okupio je manekenke svih domaćih modnih agencija, što nedvojbeno svjedoči o ugledu kojeg ova manifestacija uživa kod hrvatskih modnih agenata.

Od sutra pa do početka Wella Fashion Weeka na našem ćete portalu svakog dana moći sudjelovati u bogatim nagradnim igrama, te, naravno, glasati za najbolju manekenku te modne manifestacije, kojoj će Index na završnoj reviji dodijeliti nagradu. Zato vas pozivamo da upravo ovdje svakodnevno pratite najnovija događanja oko Wella Fashion Weeka te se glasanjem uključite u ovaj događaj, koji će u svibnju okupiti kremu domaće modne i estradne scene.

Fotografije manekenki s današnjeg castinga možete pogledati u galeriji (gore desno).

D.K.
Foto: H.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara