Vesna Dragojević: Oliver je tu pjesmu stavio na album tek kad sam počela plakati

Vesna Dragojević: Oliver je tu pjesmu stavio na album tek kad sam počela plakati
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

DA JE među nama, Oliver Dragojević bi danas proslavio 72. rođendan. Legendarni pjevač i jedan od najvećih glazbenika u hrvatskoj povijesti umro je 2018. godine od posljedica raka, a gubitak koji je nastao njegovom smrću je zaista nemjerljiv. Večeras se u Splitu održava koncert Vridilo je, na kojem će poznati hrvatski glazbenici izvoditi Oliverove hitove, a njegova supruga Vesna Dragojević nedavno je dala veliki intervju u kojemu je ispričala nepoznate stvari iz života voljenog pjevača.

Tom prilikom otkrila je da je tek nekoliko puta intervenirala oko pjesama i Oliverove glazbe, iako se kod njih kući nije previše govorilo o Oliverovoj glazbi. Otkrila je da je Oliver volio slušati Michaela Bubblea. 

"Intervenirala sam za pjesmu Lijepa bez duše Riccarda Cocciantea i htjela da je prepjeva, pa je rekao da će napraviti prepjev te pjesme. I pjesmu Kad mi dođeš ti Vinka Barčota. To je bila 11. pjesma na albumu i bila mu je višak, i druga Vinkova, uvrstio ju je nakon mjesec dana kad sam počela plakati", otkrila je Vesna u nedavnom intervjuu u emisiji Ognjena zemlja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara