Victoria Beckham: David je moja srodna duša, zaljubili smo se na prvi pogled

Victoria Beckham: David je moja srodna duša, zaljubili smo se na prvi pogled

Tekst: B.M.
Foto: JLP

VICTORIA BECKHAM dala je intervju za strane medije i ispričala sve o svom braku s Davidom, omiljenoj ulozi majke te lansiranju modne linije. "Presretna sam što sam u braku s Davidom jer je odličan suprug i otac. Ne krivim djevojke koje ga promatraju i smatraju zgodnim, i ja sam jedna od njih. Nisam ljubomorna jer mislim da ljubomora nije zdrava", rekla je Posh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lamentacija o njezinoj sreći se nastavila: "Vjerujem da je to bila ljubav na prvi pogled. David je moja srodna duša". Izjavila je i da joj je jako teško vrijeme koje provodi na putovanjima, jer je razdvojena od svoja tri sinčića. "Putujem jako često i, kad sam u Los Angelesu, sve se vrti oko moje djece. Ako ne radim, posjetim školu u koju idu moji sinovi te tamo poslužujem ručak djeci. Moji dečki su tada oduševljeni", rekla je razdragana Victoria o ulozi majke.

Unatoč svakodnevnom druženju s najvećim svjetskim zvijezdama, Posh je otkrila da još uvijek osjeti tremu kad je u blizini nekih top glumaca. Otkrila je da je nedavno osjetila veliku tremu kad je putovala u društvu Georgea Clooneyja. "Vodim izvanredan život. Nikad ne pokušavam biti previše hladna na tu činjenicu", zaključila je Beckham.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara