Victoria Beckham dizajnerske krpice planira zamijeniti motikom i lopatom

VICTORIA BECKHAM se nakon neuspjeha, koji je popratio njezin prvi samostalni poduzetnički pothvat liniju odjeće koju je sama dizajnirala, baca se u agrokulturu i planira proizvoditi vina. Nakon dugog promišljanja što bi kupio svojoj supruzi, koja ima doslovno sve, za rođendan, Becks je odlučio kako je idealno rješenje otmjeni vinograd, smješten u kalifornijskoj zlatnoj vinskoj dolini, Napi, istoj onoj koja je poslužila kao okosnica scenarija i lokacija snimanja Oscarom nagrađene "Stranputice" i u koju se u jednoj sezoni "Seksa i grada" preselio čuveni Faca.

Beckhamovi su se u čari obrađivanja tla navodno zaljubili na putovanju po Španjolskoj. Iako je Victoria Davidu nekoliko puta, doduše, samo usput, natuknula kako u zadnje vrijeme čezne za mirnim životom daleko od očiju javnosti, i s obzirom na očitu činjenicu da je u zadnje vrijeme svoj uglancani mondeni imidž pomalo zapostavila, Victoria s motikom u ruci (vjerojatno dizajnerskom), nije prizor koji si pomahnitali obožavatelji nogometno-pjevačkog para mogu lako zamisliti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Davidov poklon Victoriji doista impresivan, moramo priznati da i nije baš originalan - prošle godine glumac Johnny Depp svojoj je životnoj partnerici, prekrasnoj francuskoj sireni Vanessi Paradis kupio vinograd u dolini francuske Provanse, ali za razliku od Beckhama, par Depp-Paradis pred novinarima nije izlijetao s preuranjenim izjavama o novim poslovnim planovima. Točna lokacija, površina i broj sadnica vinove loze Victorije Beckham još nije poznat, ali par je vijest o kupovini nove nekretnine već razglasio "na sva zvona", kao i informaciju da kreću u novi biznis. Kako se Victorija opekla u suradnji s ekskluzivnim buticima na Beverly Hillsu, koji su Victorijine krpice sa svojih polica poskidali jer se diva uporno nije pojavljivala na promocijama, i još uz to je i  oblatili na javnoj televiziji, nadamo se da će s vinima biti pažljivija - i nazvati Paris Hilton da joj udijeli pokoji savjet o tome kako se promoviraju alkoholna pića!

V.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara