Victoria Beckham odlučila se maknuti od površnih WAG-sica na Svjetskom nogometnom prvenstvu

Victoria Beckham odlučila se maknuti od površnih WAG-sica na Svjetskom nogometnom prvenstvu

Tekst. B.M.
Foto: JLP

VICTORIA BECKHAM neće na ovogodišnjem Svjetskom nogometnom prvenstvu u Južnoj Africi biti u društvu ostalih žena nogometaša. Iako je u prošlosti uvijek ponosno šetala, kupovala i sunčala se uz bazen, u društvu ostalih WAG-sica, ove godine je odlučila posjet Africi iskoristiti za posjet tamošnjoj djeci koja nemaju idealne uvjete odrastanja, a u tome će joj se pridružiti i tri sina.

Također, odbila je za vrijeme prvenstva odsjesti u lijepom hotelu Palace sa šest zvjezdica te odlučila unajmiti luksuzan stan u Cape Townu. Victoria je poznata po svom humanitarnom radu za djecu, a svoje sinove uvijek uključuje u posjete djeci koja nisu sretna koliko su oni bili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Victoria podržava Davida i navijat će za njega i englesku reprezentaciju, no sebe ne smatra tipičnom WAG-sicom jer ima svoju uspješnu karijeru. Odlučila se maknuti od svih žena nogometaša te za sebe i sinove unajmila predivan stan dok je u Južnoj Africi", rekla je njezina prijateljica.

Također, popularna Posh navodno ne želi biti povezivana s aferom Ashleyja Colea i Johna Terryja. "Ne želi da se njezino ime povezuje s tim aferama. Prijateljica je sa Cheryl te je smatra dragom curom. Nisu se vidjele neko vrijeme, no Victoria je tu za nju", izjavila je osoba bliska ekscentričnoj Victoriji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara