Victoria Beckham postala "kraljica modnih bizarnosti"

Victoria Beckham postala "kraljica modnih bizarnosti"

NOVE fotografije iz kampanje za Marca Jacobsa predstavljaju Victoriju Beckham, zaštitno lice te modne kuće, u njezinom najbizarnijem izdanju dosad - Posh Spice izgleda kao da je došla s drugog planeta, zbog čega je, pogotovo uzmu li se u obzir njezini prethodni editorijali, proglašena "kraljicom modnih bizarnosti". Modni kritičari tvrde kako najpoznatija modna žrtva polako, ali sigurno mijenja svoj stil, s namjerom da, poput Kate Moss ili Sienne Miller, po njemu bude doživotno zapamćena.

Nema više Spice Girls, ali Victoria se i dalje dobro drži - snima "sve u šesnaest", daje intervjue i dogovara pokretanje nove modne linije. Nakon "bizarnog editorijala" u Elle-u i fotki na kojima, reklamirajući novu kolekciju Marca Jacobsa viri iz torbe, gospođa Beckham opet iznenađuje, pozirajući s tupeom (?) na glavi i torbom iz nove kolekcije u rukama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što se riješila kolegica iz grupe, za koje, unatoč priznanju da s njima više neće pjevati, tvrdi kako su joj dobre prijateljice, Victoria je pojačala intenzitet druženja s Evom Longorijom, s kojom je ovih dana kupovala odjeću pred znatiželjnim paparazzima. Pratio ih je i sin Romeo, koji, prema priznanju slavnih roditelja, želi biti zvijezda. Prve korake u tom smjeru već je napravio na dva koncerta grupe Spice Girls, demonstrirajući svoje akrobatsko-plesne vještine.

D.K.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara