Video - BB Milan ispalio otrovnu strelicu u Dražena: Mora prati donje rublje svih stanara

Foto: vb4.emotion.rs, Screenshot/YouTube

NOVI tjedni zadatak ukućana Big Brothera je organizirati starački dom. Prvi starac  je Dražen, a doktor mu je prepisao manje cigareta i više tjelovježbe. Također je rekao kako će sestre sutra pomoći Draženu da nauči pisati ćirilicu kao dio terapije. Lesteru je pak preporučio da više vježba kako bi smanjio svoje aktivnosti tijekom noći.

Slavica se uživjela i u svoju novu ulogu medicinske sestre. Džordž, koji glumi starca, rekao joj je da ne smije biti zla inače će je prijaviti. Kasnije je povraćao jer je pojeo jabuku i jogurt koje mu je doktor Nemeš dao kao lijek. Bojana je zaključila da ne smiju izgubiti ovu igru zbog takvih pogrešaka.Marijani se ne sviđaju zahtjevni pacijenti

Sestri Marijani ne sviđaju se sve brojniji zahtjevi pacijenata i nervira je to što je Džordž provocira. Dodala je kako je trenutno stanje umara te da joj sve što se događa više izgleda poput ludnice, a ne staračkog doma.

Nemeš je koketirao s Bojanom, prvo ju je masirao, a nakon toga gledao je li joj upaljeno grlo. Kasnije je direktorica Ema zaposlenicima doma objašnjavala kako je Džordžu teško te mu trebaju pomoći oko guske na što su se ostali stanari smijali.

Milan ispaljuje otrovne strelice

Zadatak je prati donje rublje za druge ukućane. Oni će svoje rublje ostavljati u jednu košari navečer, a Dražen će morati ujutro oprati to rublje te navečer ga vratiti stanarima, ukoliko zadatak ne bude obavljen taj dan onda se produljuje za još jedan.

Milan se posljednji puta pojavio u Big Brother kući, ali samo preko televizijskog ekrana. U ponedjeljak navečer Veliki brat pozvao je stanare u dnevni boravak gdje im je Milan preko ekrana priopćio u koga ispaljuje svoju otrovnu strelicu te im rekao da je iznenađen što su ga pojedini stanari, poput Eme, nominirali.

Duško pokušava Soraju učiniti ljubomornom

"Otpadnici" također sudjeluju u tjednom zadatku Big Brothera. Pripremaju hranu za njihov starački dom. Horvat kaže kako su oni dno u novom zadatku, a Nirmal i Soraja ga bodre smatrajući da je bolje da rade bilo što nego ništa.

Nirmal im je upravitelj te provjerava da li zaposlenici ispunjavaju sve sanitarne uvjete. Duško ga oslovljava sa "šefe". Također pokušava Soraju učiniti ljubomornom spominjući Milu cijelo vrijeme.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara